Barnehagesekk i julegave

Barnehagesekk i julegave

Kjenner du noen små som skal feire sin aller første jul i år? Det er noe magisk med den aller første julaften, hvertfall for foreldrene. Den lille bryr seg pent lite om det er julaften eller hvilken som helst annen dag. God stemning i hjemmet, fine farger og lys i all julepynten og foreldre med lave skuldre derimot, det merker de.

Hva kjøper man i julegave til de aller minste? De som ikke pakker opp julegavene selv, eller bryr seg om alle pakkene under treet? En barnehagesekk! Den lille skal mest sannsynlig ut på mange eventyr både med mamma og pappa og i barnehage.

For de minste barna er det viktig med en barnehagesekk som har polstrede skulderremmer, og brystspenne som gjør at skulderemmene ikke faller ned fra de små skuldrene. De aller minste barna vil nok ikke bære sekken sin selv, og da er det fint med en barnehagesekk som enkelt kan henges på vognen.

En barnehagesekk i julegave til de minste er en julegave de vil ha bruk for i mange år framover, og den vil glede både barnet og foreldrene.

KAOS Mini-Ransel er en barnehagesekk som vi har utviklet i samarbeid med kundene våre. Den har alle egenskapene en god barnehagesekk burde ha og en fantastisk julegave til de minste. 

barnehagesekk julegave til de minste

barnehagesekk julegave