Den perfekte barnehagesekken

Den perfekte barnehagesekken

Under utviklingen av KAOS Mini-Ransel var kundene våre de viktigste bidragsyterne. Vi fikk innsikt i hva foreldre sine behov i en perfekt barnehagesekk var. Deretter sørget vi for å inkludere den rette funksjonaliteten. 

Vi er selv foreldre og vet hva vi mener er viktig i en barnehagesekk. Under utviklingen delte vi skisser, bilder og våre tanker om design og funksjonalitet og fikk plenty av feedback som vi tok med oss videre i ferdigstillingen av Mini-Ranselen.

Tusen takk til alle som bidro med sitt, det har gjort Mini-Ransel helt unik og ganske så perfekt! Dersom du ikke fikk bidratt i denne runden har vi laget en liten oppsummering over prioriteringene vi gjorde og funksjonaliteten vi inkluderte. Så vet du hva du får når du kjøper en KAOS Mini-Ransel barnehagesekk:

1. Størrelsen - 8 liter volum

Vi oppdaget at folk ikke  foretrekker bittesmå barnehagesekker, selv til de aller minste. Man får ikke plass til medium/store matbokser, ei heller ekstra klær. Ungene våre har med seg alt mulig i matboksen: frisk frukt, grønnsaker, bær, brødskiver, yoghurt... I det hele tatt. Og drikkeflaske. Kanskje en kosebamse. I det hele tatt.  

KAOS Mini-Ransel barnehagesekk har den perfekte størrelsen så man får plass til alt basic barna trenger hver dag. 

2. Materialer

KAOS Mini-Ransel barnehagesekk er laget av vokset kanvas for å gjøre den motsdandsdyktig mot all slags vær. Voksbehandlingen er også med på å gi den et røffere og tøffere uttrykk (for røffe og tøffe barn ;-). Sekken har detaljer i imitert skinn (PU). Og som våre produkter ellers har KAOS Mini-Ransel formstøpte kobberdetaljer og YKK-glidelås. Dette vitner om den høye standarden en barnehagesekk kan ha. "The details are not the details, they make the design" ;-)

3. Smart funksjonalitet

Vi brukte mye tid sammen med kundene våre for å avdekke smart funksjonalitet. I KAOS forsøker vi alltid å gjøre livet med småbarn litt enklere der vi kan. Derfor kommer KAOS Mini-Ransel barnehagesekk med følgende funksjonalitet:

  • justerbar brystspenne (holder sekken på plass og vokser med barnet)
  • polstret skulderremmer (komfortabel å bære)
  • sidelommer (en på hver side)
  • trykk-knapp på håndtaket (så du kan henge sekken hvor som helst, også på vognen)
  • siteunderlag (plassert mot ryggen, for behagelig bæring)
  • vindu til navnelapp inni lokket
  • vanntett bunn

Du får også med en refleks til å henge på sekken. Du kan i grunn henge hva du vil av pynt på sekken for å gjøre den helt og holdent til din <3

Folkens - Tusen takk til alle som bidro til å lage KAOS Mini-Ransel. Denne har vi laget sammen, og vi gleder oss allerede til å lage nye produkter med kundene våre.

Sørg for å Join the KAOS. Vi har straks mer i vente :)

KAOS Mini-Ransel kids backpack

Mini-Ransel sammen med Ransel <3 Matchende ryggsekker til deg og mini-deg. 

Kjøp Mini-Ransel her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert