5 gaver både barna og du vil elske

5 gaver både barna og du vil elske

Myke gaver trenger ikke være kjedelig! Her er 5 myke gaver som vi lover at både barna og du vil elske, i prisklasser fra kr 149 - 649,-:

1. Leketeppe / oppbeavirng: KAOS Samlesak er et lekkert leketeppe som gjør ryddingen til en lek. Samle lego, leker eller barnas favorittting. Legoteppet er designet med vårt grafiske mønster og spreke farger for å passe inn i moderne, skandinaviske hjem. Kr 599,-.

2. Barnehagesekken KAOS Mini-Ransel er utviklet for barn 1-6 år og har alle nødvendigheter en barnehagesekk bør ha! En barnehagesekk er noe barnet setter stor pris på og vil ha bruk for en lang tid. Sitteunderlag medfølger. Kr 649,-.

3. Gulvteppet KAOS Paradishopp er ikke bare et rålekkert gulvteppe, det inviterer også til lek og bidrar til å utvikler barns balanse og grovmotorikk. Dette er årets julegave! Både morsom og fornuftig :-) Kr 499,-.

4. Usannsynlig mykt sengetøy i økologisk bomull. Friske farger i vintermørket. Disse fargene gjør at du får lyst på sorbet. Ikke bare er det pent, men smart også; Brett, knyt og send ungene på overnatting! Fra kr 399,-.

5. Våre Vimpel-Lommer er geniale til å oppbevare smokker, flasker og andre småting ved sengen, stellebordet eller andre steder i hjemmet. Match dem med sengetøyet, da vel! Kr 149,-.