5 julegaver både barna og du vil elske!

5 julegaver både barna og du vil elske!

Myke gaver trenger ikke være kjedelig! Her er 5 myke gaver som vi lover at både barna og du vil elske, i prisklasser fra kr 229 - 599,-:

1. Legoteppet KAOS Samlesak er et lekkert legoteppe som gjør ryddingen til en lek. Samle lego, leker eller barnas favorittting. Legoteppet er designet med vårt grafiske mønster for å passe inn i moderne, skandinaviske hjem. Kr 599,-.

2. Barnehagesekken KAOS Mini-Ransel er utviklet for barn 1-6 år og har alle nødvendigheter en barnehagesekk bør ha! En barnehagesekk er noe barnet setter stor pris på og vil ha bruk for en lang tid. Kr 599,-.

3. Gulvteppet KAOS Paradishopp er ikke bare et rålekkert gulvteppe, det inviterer også til lek og bidrar til å utvikler barns balanse og grovmotorikk. Dette er årets julegave! Både morsom og fornuftig :-) Kr 599,-.

4. Usannsynlig mykt sengetøy i økologisk bomull. Friske farger i vintermørket. Disse fargene gjør at du får lyst på sorbet. Ikke bare er det pent, men smart også; Brett, knyt og send ungene på overnatting! Fra kr 499,-.

5. Våre Vimpel-Lommer er geniale til å oppbevare smokker, flasker og andre småting ved sengen, stellebordet eller andre steder i hjemmet. Match dem med sengetøyet, da vel! Kr 229,-.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert