7 Tips til oppbevaring av leker

7 Tips til oppbevaring av leker

Når man får barn opplever man raskt at barnerommet og hjemmet generelt blir fort overfullt av leker, Lego, Duplo, togbane, tegnesaker, dukker og andre småsaker som det er umulig å holde orden i.

KAOS utvikler produkter for å gjøre hverdagen med barn litt enklere og har selvsagt laget noen smarte løsninger når det kommer til oppbevaring av leker. Her kommer 7 tips til oppbevaring av leker.

7 Tips til oppbevaring av leker:

1. Oppbevar leker i et legoteppe

KAOS Samlesak er en revitalisering av de gamle legoteppene vi kjenner fra 70-tallet. Legoteppet forvandles fra et teppe til en bag  på 1-2-3 og er derfor et godt tips når det gjelder oppbevaring av leker.

2. Oppbevar leker i høyden

KAOS Samlesak er et Legoteppe som kan henges opp i bæreremmen og er derfor et godt tips for de med små barnerom. Ved å henge legoteppet opp på en gnagg tar det ikke opp noen gulvplass og man får en bedre romfølelse. 

3. La barna rydde selv

Ved å la barne rydde opp lekene sine selv, vil de enkelt vite hvor de skal finne lekene igjen neste gang, uten å måtte sette alle skuffer på hodet. Et hett tips, vel å merke.

4. Gjør ryddingen til en lek

Et godt tips er å bruke musikk til ryddingen. Bestem dere for en sang som dere kaller "Ryddesangen", og når denne sangen spilles er det om å gjøre å rydde opp alle lekene før sangen er ferdig. Dette er morsomt for barna, og de voksne slipper å mase om rydding.

5. Tillat oppbevaring av noen leker i stuen

De fleste foreldre opplever å måtte bære leker tilbake til barnerommet daglig. Når det er voksentid ønsker man ikke lenger ha leker strødd rundt i stuen. KAOS Samlesak er designet i skandinavisk design med enkle former og duse farger for å passe inn i et hvert hjem. Samle alle lekene oppå legoteppet og snurp den sammen til et fint designelement i stuen.

6. Gi bort leker som ikke blir brukt

Gå jevnlig gjennom lekene til barna, sammen med barna, og bli enige om hvilke leker de ikke lenger bruker og som andre kan ha glede av. Dette er en fin måte å lære barna om deling og gjenbruk.

7. Gjør det enkelt å ta med leker bort

KAOS Samlesak har en genial bærerem som gjør det enkelt å bære med seg lekene parken, til stranden, til besteforeldre eller andre reiser der barnas leker skal være med. 

Se vårt utvalg av produkter for oppbevaring av leker i nettbutikken vår, vi har gratis frakt og retur!