Nytt siden sist

Åh, er det en ny Tripp Trapp?

  • Av Gineline Kalleberg
  • 0 kommentarer

Åh, er det en ny Tripp Trapp?

Det er kanskje ikke så rart, men vi nordmenn assosierer barnestol med Tripp Trapp fra Stokke. Tripp Trapp-stolen er den barnestolen vi kjenner best fra vi selv var små. Vår generasjon, som har små barn i dag, har vokst opp med Tripp Trapp-stolen fra Stokke.

Vi har selv vært utrolig glad i Tripp Trapp-stolene våre. Og vi kjøpte Tripp Trapp til vår førstefødte. Men da vi ventet barn nummer to tenkte vi: Finnes det ikke en pen og plassbesparende barnestol til barn, a? Som barnet kan ha gjennom hele oppveksten, på lik linje som Tripp Trapp?

Vi bodde på den tiden i et rekkehus med åpen stue/kjøkken-løsning. Kjøkkenet var ikke spesielt stort, og med nummer to på vei stod vi ovenfor en ny æra: Vi måtte ha to barnestoler rundt kjøkkenbordet. Og vi måtte orke og glo på dem fra sofakroken. Vi hadde lekre spisestoler og et lekkert spisebord. Nå trengte vi en like lekker barnestol med rene linjer som ikke tok så mye plass. Hva om vi kunne klappe den sammen og sette den bak døren når vi fikk gjester og skulle ha voksen-middag? Ja! For det var ingen steder å sette Tripp Trapp-stolene når de måtte vike. Så vi satt dem ut i hagen. Ute av syne, ute av sinn. 

Vi fant ingen plassbesparende, lekker barnestol som barna kunne ha gjennom hele oppveksten. "Det må vi lage", tenkte vi.

And we did. Det tok nesten 5 år.

KAOS Klapp er den beste barnestolen på markedet. Den er utviklet for et moderne samfunn med moderne hjem. For små kjøkken og store kjøkken. For leilighet, hus og hytte. Utviklet for ett barn, to barn, tre barn. Designet for foreldre. Og besteforeldre.

KAOS Klapp kan klappes sammen, 5 KAOS Klapp tar like mye plass som 1 Stokke Tripp Trapp når stolene ikke er i bruk. 

KAOS Klapp barnestol er en slank og lekker barnestol, men den er ingen pingle. Den er testet for opptil 230 kg belastning uten å trekke en mine. En voksen person kan med andre ord bruke KAOS Klapp som gardintrapp for å nå opp i høye kjøkkenskap, for eksempel.

Dersom man har behov for å sette stolen vekk kan man enkelt klappe stolen sammen så den ikke bygger mer enn 13 cm. Ved hjelp av Klapp Krok (tilbehør) kan du henge barnestolen opp på veggen. Den er innmari lekker som veggpryd, faktisk!

KAOS Klapp er akkurat hva vi lette etter: en lekker barnestol med rene linjer og rent design. Og plassbesparende egenskaper. Den er en fullverdig barnestol som barnet kan bruke gjennom hele oppveksten, fra barnet kan sitte selv og opp til 8-9 års alder. Faste stigetrinn som gjør at barnet kan klatre enkelt og trygt opp og ned fra høystolen på egenhånd. Du trenger ikke justere benplatene, de faste stigetrinnene lar barnet finne en behagelig og ergonomisk posisjon etterhvert som de vokser seg større.

Det er kanskje ikke så rart, men folk som ser den for første gang sier ofte: Åh, er det en ny Tripp Trapp? Det tar vi som det største komplimentet vi kunne fått. Tusen takk!

KAOS Klapp kommer i ulike farger og tresorter. 100% norsk design. På lager fra desember 2018. 

Eldre innlegg Nyere innlegg