KAOS trenger ambassadører

KAOS trenger ambassadører

Vi utvider med flere interiørartikler og trenger hjelp fra flere ambassadører til å ta fine bilder av produktene i sine moderne hjem. 

Vi leter etter både jenterom og gutterom. Oppholdsrom og tumleplass. Til og med pene baderom eller rom med stellebord! Pene hjem. Du vil få tilsendt produkter og må i retur ta gode bilder av produktene, pent stylet. 

Følgene produkter skal promoteres av nye ambassadører:

KAOS Gjesp

økologisk sengetøy til barn. Sengetøyet kommer i baby og junior størrelse så du må ha enten baby- eller junior-dyne hjemme. 

Sengetøy barn

KAOS Vimpel-Lommer

Dekorative vimpler med oppbevaring til å feste på krybbe, seng, stellebord m.m.

KAOS Paradishopp

Minimalistisk og morsomt gulvteppe som kler de aller fleste rom :)

gulvteppe barnerom

Bilde fra kidsdesignlife

Har du lyst til å være ambassadør?

Vi vil velge ut et knippe ambassadører til de nye produktene våre. Vi jakter på moderne hjem som representerer skandinavisk interiør, du må i tillegg være flink til å ta bilder og ha godt kamera (og tilstrekkelig med lys) så ikke bildene blir for mørke. 

Det er en forutsetning at bildene skal benyttes av KAOS i ulike flater. Du krediterer KAOS, og vi krediterer selvsagt alle bilder tilbake. Du bør ha en blogg i tillegg til Instagram, i bloggposter der produktene vises skal det linkes til www.itskaos.no. 

Delta via Instagram: Sørg for å følge KAOS og legg igjen en kommentar i feltet på denne posten så vi vet du er keen. Velg deretter noen bilder fra det eller de rommene du mener vil fungere godt til å vise frem KAOS produkter ved å tagge bildet #Stylingkaos.

Vi vil gå gjennom alle bilder som kommer inn på emneknaggen og gleder oss til å se! Vi tar kontakt med hver enkelt vi ønsker å samarbeide videre med.

KAOS utvikler flere nyheter i tiden som kommer og vi ønsker å ta vare på gode ambassadører. Det vil med andre ord være gode muligheter for et langt samarbeid dersom vi fungerer godt sammen :)

Tvi tvi!