Barnehagesekk til 1 og 3 åringen

Barnehagesekk til 1 og 3 åringen

Vi tok med de to minste barna våre på tur for å ta noen nye bilder av barnehagesekken vår, KAOS Mini-Ransel.

Barnehagesekken vår sitter godt på kroppen til både små og store barn (1-6 år.) Til sammenlikning: Mikkel her er 1,5 år (str 86) og Hennie er 3 år (str 98/104). KAOS Mini-Ransel har justerbare skulderremmer og en brystspenne som kan tilpasses hvert enkelt barn. Selve størrelsen på barnehagesekken er stor nok så man får plass til matbokser, drikkeflasker og skift. Den rommer faktisk hele 8 liter, det er utrolig kjekt å ha såpass med plass, spesielt når man skal til og fra barnehagen. 

Det er stort sett når barna er ute på tur, enten sammen med barnehagen eller med familien, at de trenger å bære sekken sin selv. KAOS Mini-Ransel sitter veldig godt på ryggen enten det klatres eller hoppes i trapper. Når den ikke bæres av barna kan den enkelt henges på vognen med den lille hempen som kan kneppes opp og igjen.

KAOS barnehagesekk

KAOS barnehagesekk

 

KAOS barnehagesekk

KAOS barnehagesekk

KAOS barnehagesekk

Samtidig er nå en gang sånn at barn er barn. Det kommer til et punkt hvor de ikke gidder å bære sekken sin lenger. Ungene våre er intet unntak. Du vet fotoshoot er ferdig når eldstemann roper:

"Ta den sekken selv du mamma" *dunk*

Vel vel, takk for tålmodigheten, herlige unger :D

 

KAOS barnehagesekk