KAOS Barnehagesekk

KAOS Barnehagesekk

Under utviklingen av KAOS Mini-Ransel barnehagesekk var kundene våre de viktigste bidragsyterne. Vi fikk innsikt i hva foreldre sine behov i en perfekt barnehagesekk var. Deretter sørget vi for å inkludere den rette funksjonaliteten. 

 

Vi er selv foreldre og vet hva vi mener er viktig i en barnehagesekk. Under utviklingen delte vi skisser, bilder og våre tanker om design og funksjonalitet og fikk masse av feedback som vi tok med oss videre i ferdigstillingen av KAOS Mini-Ransel barnehagesekk.

Tusen takk til alle som bidro med sitt, det har gjort KAOS Mini-Ransel barnehagesekk helt unik og kanskje også perfekt! Dersom du ikke fikk bidratt i denne runden har vi laget en liten oppsummering over prioriteringene vi gjorde og funksjonaliteten vi inkluderte. Så vet du hva du får når du kjøper en KAOS Mini-Ransel barnehagesekk:

1. Størrelsen - 8,5 liter volum

Vi oppdaget at folk ikke foretrekker bittesmå barnehagesekker, selv til de aller minste. Man får ikke plass til medium/store matbokser, ei heller ekstra klær. Ungene våre har med seg alt mulig i matboksen: frisk frukt, grønnsaker, bær, brødskiver, yoghurt... I det hele tatt. Og drikkeflaske. Kanskje en kosebamse. I det hele tatt. En barnehagesekk må være romslig. 

KAOS Mini-Ransel barnehagesekk har den perfekte størrelsen så man får plass til alt basic barna trenger hver dag. 

2. Materialer

KAOS Mini-Ransel barnehagesekk er laget av vokset kanvas for å gjøre den motsdandsdyktig mot all slags vær. Voksbehandlingen er også med på å gi den et røffere og tøffere uttrykk (for røffe og tøffe barn ;-). Sekken har detaljer i imitert skinn (PU). Og som våre produkter ellers har KAOS Mini-Ransel barnehagesekk formstøpte kobberdetaljer. "The details are not the details, they make the design" ;-)

3. Smart funksjonalitet

Vi brukte mye tid sammen med kundene våre for å avdekke smart funksjonalitet. I KAOS forsøker vi alltid å gjøre livet med småbarn litt enklere der vi kan. Derfor kommer KAOS Mini-Ransel barnehagesekk med følgende funksjonalitet:

  • justerbar brystspenne (holder sekken på plass og vokser med barnet)
  • polstret skulderremmer (komfortabel å bære)
  • sidelommer (en på hver side)
  • trykk-knapp på håndtaket (så du kan henge sekken hvor som helst, også på vognen)
  • siteunderlag (plassert mot ryggen, for behagelig bæring)
  • vindu til navnelapp inni lokket
  • vanntett bunn

Du får også med en refleks til å henge på barnehagesekken. Du kan i grunn henge hva du vil av pynt på sekken for å gjøre den helt og holdent til din <3

KAOS Mini-Ransel kommer i fire farger. Hvilken er din favoritt?