Barnehagesekk i dåpsgave

Barnehagesekk i dåpsgave

Hva skal du kjøpe til dåpsbarnet? Da vi var små var det vanlig å gi sølvtøy, smykker - en form for "arvesølv". I senere tid har man innsett at arvesølv som dåpsgaver er noe som blir liggende i skapet og bare samler støv. I dag er det som oftest de eldre generasjonene som tviholder på sølv til dåpsgaven. Yngre generasjoner synes kanskje det er bedre å gi en dåpsgave barnet kan ha stor glede av under oppveksten. 

Vi har selv vært gjennom fire dåp og har mange gode tips til dåpsgaver som både foreldre og barn vil bli begeistret for, men den gaven vi har satt aller mest pris på er en barnehagesekk.

Tiden fra barnet blir døpt til det begynner i barnehagen går veldig fort, og det er stas for både foreldre og barn med den første barnehagesekken.

To av våre barn fikk barnehagesekk i dåpsgave, og det har vært så kjekt! Det er riktignok ikke noe barnet trenger før de er ett år og begynner i barnehagen, men en barnehagesekk i god kvalitet og norsk design er både praktisk og kult som dåpsgave.

Barnehagesekken KAOS Mini-Ransler er en ypperlig dåpsgave som både foreldre og barn vil sette stor pris på. Kommer i fire forskjellige farger, kr 599,- fra vår egen nettbutikk. Gratis frakt og retur!