Nye freshe barnehagesekker på vei inn!

Nye freshe barnehagesekker på vei inn!

Nye Mini-Ransler i fire nye farger er på vei inn på lageret. Denne gangen har vi gått for lekene, friske deilige farger. VI er forelsket i alle fire.

Barnehagesekkene er laget i Polycotton som er en mix av bomull og polyester. Dette er et veldig robust materiale som tåler mye. I tillegg til å være slitestreke er nå barnehagesekkene 100% vanntette! Du trenger derfor ikke noe regntrekk.

KAOS Mini-Ransel passer til barn 1-6 år gamle, og rommer hele 9 L. Barnehagesekken har to utvendige flaskelommer og en glidelåslomme foran (med YKK glidelås). Det medfølger også sitteunderlag i sekken, så barna har noe å sitte på når de er på tur.

Alle barnehager anbefaler (og noen krever) at barnehagesekken til barna har polstrede skulderemmer og brystspenne, som gjør at sekken sitter godt på de små skuldrene når de er på tur. KAOS Mini-Ransel barnehagesekk har begge deler.

Barnehagesekken kommer pakket i en liten tøysekk som kan brukes som skiftepose i barnehagen.

Prisen på KAOS Mini-Ransel er 699,- og her får du mye sekk for pengene. Barnehagesekken kommer i blå, grønn, rød og gul. Hvilken er din favoritt?

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert