Barnehagesekk til de minste

Barnehagesekk til de minste

English version? Read on here.

Når man skal begynne i barnehagen er man som regel rundt ett år gammel. Og da er man ikke store pod'en! Hva er viktig når du skal velge barnehagesekk til de minste?

Mikkel som du ser på bildene her er 1 1/2 år gammel. Han begynte i barnehagen da han var ett år. Mikkel bærer ikke sekken så mye selv når de er på tur med barnehagen. Den største grunnen til å ha en barnehagesekk når man er så liten er for å ha et sted å putte matpakke, drikkeflaske og skiftetøy. Det er dessuten lurt å få et godt forhold til det å ha sin egen sekk, for det er noe de skal ha med seg i mange år fremover. 

KAOS Mini-Ransel er en barnehagesekk som rommer 8,5 liter. Det har vært viktig for oss å ha god plass, og Mini-Ranselen er romslig nok til å få plass til både en og to matpakker, drikkeflasker og skiftetøy.

Barnehagesekken vår er utviklet for å vokse med barnet, så du kan bruke den gjennom hele barnehageperioden. Det er enkelt å justere brystspennen så den passer for både ettåringer og 6-åringer. Og størrelsen på sekken er passe også til 6-åringene. Etterhvert som barna begynner å dra på tur, følger det med et sitteunderlag som er fint å ha når de skal spise ute. Sitteunderlaget ligger plassert mot ryggen til barnet og fungerer som myk padding når det ikke er i bruk. 

Bunnen på Mini-Ransel er vanntett. Det er altså ingen fare om man setter den fra seg på vått underlag - det tåler den :-)

Generelt er Mini-Ransel en barnehagesekk som tåler vær og vind. Den er laget av vokset kanvas og imitert skinn. Om du har behov for å vaske den tåler den maskinvask. Da vil riktignok voksen bli vasket ut. Du kan bruke den uten, eller behandle den med voks-spray om du ønsker å ha en vokset finnish etter vask. 

Mikkel er veldig glad i sekken sin og går gjerne med den når han kan. Og vi synes han er skikkelig søt der han rusler <3 

Kjøp KAOS Mini-Ransel her!