Barnehagesekk

Barnehagesekk

Det er viktig med en romslig sekk som kan vokse med barnet. KAOS Mini-Ransel barnehagesekk rommer i overkant av 8 liter og har justerbare skulderstropper og brystspenne som gjør at den alltid vil sitte godt på barnets rygg. 

1-åringer

1-åringer bærer sjelden barnehagesekken selv, derfor er det veldig fint at KAOS Mini-Ransel kan henges på vognen. Med en smart knappe-løsning på håndtaket knepper man enkelt Mini-Ransel barnehagesekk over styret til hvilken som helst vogn. Knappen tåler en belastning på 2-2.5 kg. 

2-åringer

2-åringer vil gjerne bære barnehagesekken selv, om så bare for en liten stund. Det er viktig med bryst-spenne som gjør at barnehagesekken ikke sklir av de smale skuldrene når de er i farta. KAOS Mini-Ransel har en justerbar brystspenne.

3-åringer

Fra barna er 3 år er de store begynner de på stor avdeling. De har begynt å gå på tur i barnehagen, og da må de bære barnehagesekken sin selv. Innvendig mot ryggen til KAOS Mini-Ransel følger det med et sitteunderlag som barna kan bruke til å sitte på når de er på tur og spiser nistepakken sin utendørs. I tillegg er bunnen på vår barnehagesekk 100% vanntett, så det er uproblematisk å sette den fra seg på fuktig underlag.

4-åringer

4-åringer skal ha mye med seg i barnehagesekken sin. Matpakke, drikkeflaske, en leke, tegnesaker og andre ting de kommer over. KAOS Mini-Ransel har godt polstrede skulderremmer slik at det ikke blir vondt å bære den tunge sekken på ryggen. Sekken har også romslig med plass til det aller meste (8,5 liter).

5-åringer

5-åringen pakker barnehagesekken sin selv, og den skal med overalt. KAOS Mini-Ransel er laget av robust vokset canvas for å tåle all slags være i tillegg og kan være med på eventyr i årevis. Om barnehagesekken blir skitten tørker man bare med en ren klut, så er den like fin som ny.