fbpx

Barnehagesekk til småtroll

Når minsten skal begynne i barnehage er det mye man skal tenke på. Her i Norge er barnehagen mye på tur og da er det viktig å velge riktig barnehagesekk; en som sitter godt på ryggen, er vanntett, har sitteunderlag og nok plass til alt de små skal ha med.

Kan også henge på vogn

Når ett-åringene begynner i barnehagen er de såpass små at de ikke bærer sekken sin selv. Det som er viktig da er at sekken er romslig, slik at man får plass til skift. Det er også veldig fint om det er mulig å henge barnehagesekken på vognen. KAOS Mini-Ransel barnehagesekk har en åpne/lukke mekanisme på håndtaket som gjør det veldig enkelt å hekte den av og på vognen. Genialt!

Polstrede skulderremmer og brystspenne

Når barna blir litt større begynner de å gå på små turer, kanskje i nærområdet til barnehagen eller i skogen. Da er det viktig med en barnehagesekk som sitter godt på de små ryggene. KAOS Mini-Ransel barnehagesekk har polstrede skulderremmer som gjør den god å bære. Den har også en justerbar brystspenne som forhindrer at sekken sklir av de smale barneskuldrene.

Ut på tur aldri sur

Når barna er ute på tur er det alltid veldig praktisk å ha noe å sitte på. I KAOS Mini-Ransel er det et sitterunderlag i ryggen som lett kan tas ut. Dette fungerer som polstring i ryggen når sekken bæres, og som sitteunderlag når de skal spise nistepakken sin.

KAOS Mini-Ransel er laget basert på vår egen erfaring og ønsker etter å ha hatt to barn i barnehagen og testet utallige sekker.

Lang brukstid
KAOS Mini-Ransel barnehagesekk ble utviklet når våre egne barn skulle begynne i barnehagen. Vi fant mange fine barnehagesekker på markedet, men det var ingen som hadde alt. Vi trengte en som kunne fungere gjennom hele barnehagetiden fra barna var 1-6 år.

God plass
I KAOS Mini-Ransel barnehagesekk trenger man ikke å sette matboksen på høykant (slik at alt pålegget faller av, arghhh). KAOS barnehagesekk er romslig nok til at man får plass til å sette matboksen vannrett. Barnehagesekken har også to flaskelommer på utsiden av sekken, samt en utvendig glidelåslomme til småting.

Slitesterk og vanntett
KAOS Mini-Ransel barnehagesekk er laget i robust Polycotton som er en blanding av bomull og polyester. Den er ekstremt slitesterk og 100% vanntett.

Tåler maskinvask
KAOS Mini-Ransel barnehagesekk kan vaskes i maskin på 30 grader. Ta ut sitteunderlaget når du vasker den.

Unisex
KAOS Mini-Ransel barnehagesekk er laget i spreke farger slik at barne skal synes godt når de er ute på tur. Barnehagesekkene er moderne og barna elsker dem like mye som oss!

KAOS Mini-Ransel
Topp