Barnerom: Oppbevaring

Barnerom: Oppbevaring

Barnerommet blir fort fullt av leker, Lego, Duplo, Togbane, tegnesaker, dukker og andre småsaker som det er umulig å holde orden i.

KAOS utvikler produkter for å gjøre hverdagen med barn litt enklere og har selvsagt laget noen smarte løsninger når det kommer til smart oppbevaring på barnerommet:

KAOS Samlesak er en revitalisering av de gamle legoteppene vi kjenner fra 70-tallet. Vår versjon av legoteppet har kobber-eyelets langs hele kanten som gjør at tauet snurpes kjapt sammen og forvandles fra et teppe til en bag og er derfor smart å bruke til oppbevaring på barnerom. Legoteppet har en bærerem som gjør den enkelt å ta med seg.

Legoteppet vårt kan også henges opp i bæreremmen og er derfor smart for oppbevaring av leker på barnerommet fordi den ikke tregner å ta opp noe gulvplass. Flere og flere har små barnerom, og noen søsken deler rom, og da er det veldig fint å kunne henge noe opp i høyden også.

KAOS Samlesak er et tøft legoteppe som er smart til oppbevaring av lego og leker generelt på barnerommet eller ellers i hjemmet. La barna oppbevare leker og Lego i en Samlesak hjemme, så blir også ryddingen en lek og barerommet ryddig i en fei!

KAOS Vimpel-Lommer består av tre dekorative og smarte vimpler til barnerommet. Hver vimpel er en liten lomme hvor du kan oppbevare smokker, tåteflasker og andre småting. KAOS vimpler er dekorative og smarte på samme tid og hjelper deg med å holde orden på småting. Knyt Vimpel-lommene opp på sprinkelsengen og legg noen ekstra smokker i den, så vil du aldri ligge på gulvet og kave etter en smokk i mørket igjen.

Vimplene er også fine å knyte på stellebordet så man har et smart sted å oppbevare temperaturmålern og småkremer.

Når barnet er større er vimplene smarte å ha på skrivepulten til blyanter og linjaler. Vimplene monteres ekelt ved å knyte de fast, det eneste du trenger er to punkter punkter å knyte tråden rundt. Smart oppbevaring på barnerom og på badet.

Se vårt utvalt av produkter for smart oppbevaring på barnerom i nettbutikken vår, vi har gratis frakt og retur!