Beste måten å klage på, er å lage det

Beste måten å klage på, er å lage det

Det er sant. Og av den grunn følte vi en trang til å etablere KAOS for noen år tilbake.

Det er så mange ting vi ønsker å forbedre, gjøre om eller oppfinne. Vi har så mange ideer at det noen ganger er slitsomt. Vi ønsker å lage fine produkter som i tillegg har en smartness eller en underliggende funksjon.

KAOS Paradishopp er intet unntak. Det finnes uendelige mange tepper som ser fine ut. Mange lekre tepper. Selv om vi kunne, jeg er ikke sikker på om vi ville ønske å konkurrere med alle de merkene som allerede finnes der ute. Men det er ikke så mange tepper "som er bra for deg". Det er hovedsakelig to grunner til at vi utviklet KAOS Paradishopp gulvteppe til barnerom:

Det ser kjempebra med sin cut-out form og minimalistisk stil.

Det oppmuntrer barna til å utvikle grov-motoriske ferdigheter, som balanse og koordinasjon. Gudene skal vite vi har mange iPads og tablets i huset og da er det flott å ha et gulvteppe som gjør at man rører litt på seg.

Vi har en tendens til å finne inspirasjon i nostalgiske minner fra ting da vi var barn selv, og paradis-teppet er ikke annerledes. Vi vokste opp med å hoppe paradis og vi ønsker å føre  tradisjonen

videre til våre barn. Det spiller ingen rolle hvor mange iPads eller Netflix-serier de har tilgjengelig, barna ønsker fortsatt å leke med de enkleste tingene vi hadde da vi var små.

I dag hopper ungene paradis hver dag. Det er blitt tradisjon før de kryper til sengs, vi pleier å ha en liten hoppe-konkurranse i gangen. De elsker det. Jeg elsker det. Vi har det morsomt, hopper rundt og har ein fin tid sammen.

I tillegg ser gulvteppet superfint ut i gangen og ikke bare på barnerommet. Da får vi voksne en tendens til å hoppe litt hver gang vi passer også :-)

KAOS Paradishopp, NOK 599, -

teppe barnerom