Kule gulvtepper til barnerom

Kule gulvtepper til barnerom

Trenger egentlig gulvteppene på barnerom å være fargesprakede og barnslige? Barnerom er som regel stappfulle av leker i alle mulige farger og former. De aller fleste gulvteppene til barnerom på markedet har barnslige farger eller motiver. Dette gjorde at vi ønsket å utvikle et KAOS gulvteppe til barnerom.

Tanken bak KAOS Paradishopp er at vi ønsket å ha et gulvteppe som gjorde noe mer enn å bare ligge der. Vi ønsket å tilføre teppe egenskaper som kunne motivere barn til lek og aktivitet. Vi vet at mange barn i dag bruker mye tid på iPad og andre stillesittende aktiviteter. Da vi selv var barn, var vi ofte ute og hoppet paradis, hoppet strikk, lekte boksen går osv. Dette er leker med verdier som vi ønsker å overføre til våre egne barn, og ikke minst synes vi det er viktig å bidra til at barna er mer aktive på fritiden.

KAOS Paradishopp er ikke bare kult å se på med sine enkle farger og former, det er også med på utvikle barns grovmotorik gjennom lek. Gulvteppet passer like godt i gangen og stuen som det gjør på barnerommet.

KAOS jobber i dag med å utvikle flere kule gulvtepper til barnerommet, og vårt nyeste gulvteppe KAOS Bondesjakk blir lansert i desember 2016. Dette gulvteppet vil ha de samme gode egenskapene som KAOS Paradishopp med enkle former og farger.

Kjøp kule gulvtepper til barnerommet her! Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering.

Gulvteppet er laget i 100% bomull og holder høy kvalitet. Pris kun 499,-