De beste julegavene til 1 åring

De beste julegavene til 1 åring

Skal du kjøpe julegave til en 1 åring? Her er våre beste tips til de beste julegavene til 1 åringen:

Barnehagesekk:

1 åringen er høy og lavt og elsker å utforske verden. Den store milepælen for en 1 åring er kanskje å ta de første skrittene, men det er også mange andre nye eventyr som venter en 1 åring. De skal begynne i barnehage! En kjempefin julegave til 1 åringen er derfor en barnehagesekk. En julegave som 1 åringen virkelig har bruk for er en julegave både store og små setter pris på. 1 åringen kan endelig ha med seg egne ting i en egen barnehagesekk.

Barnehagesekken KAOS Mini-Ransel er perfekt til 1 åringen. Barnehagesekken har både polstrede skulderremmer og brystspenne, som gjør at barnehagesekken sitter god på den lille ryggen. Dersom 1 åringen ikke vil bære barnehagesekken selv, kan sekken enkelt henges på vognen.

Samlesak:

1 åringer har virkelig benygt å sette pris på leker. Duplo og Lego er noe et hvert hjem med barn har. Duplo er en helt genial leke for 1 åring. KAOS Samlesak er et must for alle hjem med Duplo og Lego. Samlesak er et Legoteppe som enkelt snurpes sammen til en smart oppbevaringsbag for Duplo og Lego. Rydd opp på en-to-tre.

Kjøp en Samlesak og fyll den med Duplo. En perfekt julegave til 1 åringen!

Sengetøy:

1 åringen er blitt stor og sover kanskje hele natten (av og til). Da er det lettere for mamma og pappa og få barnevakt og 1 åringen kan dra på overnatting hos besteforeldre, tanter og onkler. KAOS Gjesp sengetøy kan enkelt knytes sammen til en overnattignsbag. En super julegave til 1 åringen.

 

Kjøp de beste julegavene til 1 åringen i vår nettbutikk. Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert