De beste julegavene til barn 3 år

De beste julegavene til barn 3 år

Skal du kjøpe julegave til barn 3 år? Her finner du vårt utvalg av de beste julegavene til barn 3 år:

Barnehagesekk:

Barn på 3 år vil gjerne bære barnehagesekken sin selv. Da er det viktig med en god sekk som sitter godt på de små skuldrene. KAOS Mini-Ransel har polstrede skulderremmer og brystspenne, noe som gjør at sekken er god å bære for små barn. Det er først når barna blir 3 år de begynner å gå på tur i barnehagen. Hva er vel ikke mer passende enn å kjøpe en barnehagesekk som egner seg for tur i julegave til barn på 3 år?

Kjøp barnehagesekk i julegave til barn 3 år her!

Samlesak:

KAOS Samlesak er et genialt Legotepp og oppbevaring i ett. Barn på 3 år begynner å mestre Duplo og Lego godt, og de aller fleste hjem har disse lekene hjemme. Hva med å kjøpe en Samlesak i julegave til et barn på 3 år? Da kan barnet hjelpe til å rydde opp på en-to-tre.

Skal du skjeie ut, kan du jo fylle litt Duplo/Lego oppi Samlesaken og gi det som en julegave til 3 åringen, så blir både barn og foreldre fornøyde.

Kjøp Samlesak i julegave til barn 3 år her!

Sengetøy:

Barn på 3 år er modne for å dra på overnatting hos besteforeldre eller andre som står dem nære. Da er KAOS sitt økologiske sengetøy genialt å ha. Dette sengetøyet kan nemlig brettes sammen til en liten overnattingsbag med plass til både puta og bamsen.

Sengetøy i freshe farger er en fin julegave til barn 3 år.

Paradishopp:

Barn 3 år begynner å få god koordinasjon, og hva med å utfordre dem litt? KAOS Paradishopp er et teppe til barnerommet i 100% bomull. Teppet er ikke bare fint å se på, det er også med på å utvikle barns balanse og grovmotorikk. En helt ypperlig julegave til barn på 3 år.

Kjøp teppet Paradishopp i julegave til barn 3 år her!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert