Den beste barnehagesekken

Den beste barnehagesekken

Etter å ha fulgt 4 barn gjennom barnehagen har vi lært kriteriene for hva som gjør en barnehagesekk til den beste. Ikke minst har vi snakket med barnehageansatte og en haug med foreldre om hva de synes er viktig når de skal velge den barnehagesekk for barnet sitt. Deretter laget vi den :-)

Når du skal velge den beste barnehagesekken til barnet ditt er det viktig å huske på em del ting. Det er utrolig viktig å ikke kjøpe en du bare synes er fin, for det holder ikke å se bra ut - den må være litt smart også. 

Vi har laget en liste over kvaliteter som den beste barnehagesekken bør ha. Samtlige kvaliteter oppfylles av KAOS Mini-Ransel.

1. Den beste barnehagesekken er slitesterk 

KAOS Mini-Ransel er laget av 100% Polycotton, bestrøket med PU (Polyurethane). Dette gjør den ikke bare slitesterk, men også 100% vanntett. KAOS Mini-Ransel kan selvfølgelig vaskes i maskin uten å ta skade av det. 

2. Den beste barnehagesekken er stor nok til å brukes gjennom hele barnehagen

KAOS Mini-Ransel er utviklet for å vokse barna fra de er ett år og opp til 6 års alder. Vår barnehagesekk rommer 9 liter og har god plass til matpakker og skiftetøy. I tillegg har den to utvendige flaskelommer og en utvendig glidelåslomme.

Den har en justerbar brystspenne som gjør at barnehagesekken kan vokse i naturlig følge med barnet. Skulderremmene kan selvsagt også justeres, og selve håndtaket kan kneppes opp så du kan henge den på vognen - de minste barna vil sjelden bære barnehagesekken sin selv. 

Kvaliteten er også utrolig slitesterk, denne barnehagesekken klarer de ikke å slite ut.

3. Den beste barnehagesekken er god å bære på ryggen til barnet

KAOS sin barnehagesekk har formsydde og polstret skulderremmer. Den følger barnet sin kropp og er behagelig over skuldrene. Den justerbare brystspennen gjør at sekken sitter godt.

Innvendig finner du et sitteunderlag som kan tas ut når barnet er på tur med barnehagen. Varmt å sitte på, og ellers fungerer det som behagelig og myk polstring mot barnets rygg når underlaget ikke er i bruk og ligger den tilhørende lommen inni sekken.

4. Den beste barnehagesekken har nok lommer

KAOS Mini-Ransel har to utvendige flaskelommer samt en utvendig lomme med glidelås til småting. Selve hovedrommet innvendig rommer 9 liter.

Vi er ikke i tvil, og det er heller ikke våre kunder: KAOS Mini-Ransel er den beste barnehagesekken! Foruten all funksjonalitet er den superkul til alle morgendagens helter. Den finnes i flere farger - hvilken er din favoritt?