Det nye "IT" teppet alle snakker om

Det nye "IT" teppet alle snakker om

Fra Norge til Australia, via Sverige, Danmark, Belgia, Nederland, Sveits, Bulgaria, England, USA, Canada - KAOS Paradishopp bokstavelig talt flyr ut til kunder og forhandlere, og kjente bloggere kaller gulvteppet "the next big craze".  Dette er vannvittig gøy å høre, vi blir jo så stolte! 

KAOS Paradishopp er et gulvteppe formet som et hoppeparadis. Det kler både barnerommet og familiens oppholdsrom, og er morsomt for folk i alle aldre. Kunder deler bilder på Instagram og vi har sett kunder bruke det på kjøkkenet, i gangen og i kjellerstuen - og det ser like bra ut i alle rom. Morsomst for barna er kanskje foran sin egen seng, så de kan hoppe rett i sengs om kvelden. 

Vi opplevde raskt en etterspørsel på det første varepartiet. Derfor var vi raske med å supplere med nytt parti, og i denne uken kommer det påfyll. Da er vi klare til å sende ut enda flere hoppeparadis-tepper, som vi vet vil glede mange små og store når de pakker opp gaver under juletreet.

KAOS Paradishipp er årets julegave til enten barnerommet eller huset. Kult å ha for alle beboere! Bestill i dag, vi har gratis frakt og superrask levering til hele Norge. 

Husk å bestille alle julegavene innen 16. desember, så er Posten sikre på at de kommer frem i tide til julaften.