Det var en gang i 2017

Det var en gang i 2017

Vi sitter og mimrer tilbake på hvordan denne reisen med KAOS har vært så langt. Det er ganske utrolig å se tilbake på de 4 årene som har gått. Et av de mest leste innleggene våre er et innlegg vi skrev i 2017 om "å starte sin egen butikk". Dette innlegget inspirerte mange andre der ute. 

Ett år senere, i 2018, delte vi et par nye innlegg om alt som hadde skjedd siden 2017. Det var mye. Også dette til stor inspirasjon for mange. 

Vi nærmer oss slutten på 2019 og det ligger i kortene at det snart kommer et nytt innlegg som oppsummerer det siste året vårt. Og 2019 har kanskje vært det villeste året av dem alle. Vi gleder oss til å dele.

Det er mange som ønsker å starte noe eget. Og det har sannsynligvis aldri vært enklere med alle verktøy som gjør dette mulig. Samtidig har det nok aldri vært vanskeligere å bryte igjennom all støyen av startups og den harde konkurransen som finnes. 

For deg som ønsker å få et innblikk i hvordan vi har jobbet for å bygge sten for sten kan jeg anbefale litt av vår egen lektyre, i denne rekkefølgen:

1. Om å starte opp for seg selv (2017)

2. Om å bygge sten for sten (2018)

3. Om å jobbe mer enn du tror er mulig (2018)

God lesing!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert