En annerledes og kul dåpsgave

En annerledes og kul dåpsgave

Den tiden man ga sølvtøy til dåp er over. Nye tider krever nye tips til dåpsgave, og KAOS har en rekke flotte dåpsgaver i høy kvalitet. Enten du er fadder, gudmor/gudfar, onkel/tante, besteforeldre eller "bare" venner av dåpsbarnet er det hyggelig å gi en ting som kanskje skiller seg litt fra alt det andre. Her finner du supre tips til en litt annerledes og kul dåpsgave!

KAOS Endeløs ribbevegg

En råflott og moderne dåpsgave som varer livet ut. Denne ribbeveggen er den perfekte dåpsgaven fra de som står dåpsbarnet nærmest! KAOS Endeløs er et modulbasert ribbesystem som kan bygges uendelig i høyden og i bredden. Sammen med skreddersydd tilbehør vil KAOS Endeløs utvikle seg i takt med barnet. Et hot tips er å gi grunn-oppsettet som dåpsgave, så har du en flott anledning til å bygge på KAOS Endeløs med tilbehør eller flere moduler etterhvert som barnet vokser inn i livets mange faser. 

KAOS Mini-Ransel barnehagesekk

Vår mest solgte dåpsgave! Kul og funksjonell, anbefalt av barnehager på grunn av de smarte produktegenskapene. Alle barn vil ha bruk for en barnehagesekk så dette er en dåpsgave foreldrene vil sette stor pris på. 

KAOS Samlesak oppbevaringspose/teppe

Kjempepopulær som dåpsgave og helt nødvendig å ha i et småbarnshjem! Dette er en sånn dåpsgave som gir både foreldre og gjester en "a-ha opplevelse" når de åpner den, gjerne etterfulgt av "Genialt!! Dette trenger vi!". KAOS Samlesak Kommer i en rekke farger som alle er flotte som dåpsgave. 

KAOS Paradishopp

En dåpsgave med mening er en bra dåpsgave! KAOS Paradishopp er et lekkert og minimalistisk teppe som går til ethvert barnerom. I tillegg hjelper det barnet å utvikle grovmotorikk som kordinasjon og balanse. En fantastisk dåpsgave fra venner og kjente.

Bestill dåpsgaven i dag, vi har gratis frakt og rask levering på 1-3 dager med Posten! Alle dåpsgaver kan byttes, husk å merke bestillingen med "Dåpsgave" i kommentarfeltet for ekstra lang byttefrist (30 dager).

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert