En annerledes stellesekk

En annerledes stellesekk

English version? Read on here.

Skal du velge sort stelleveske, eller er du typete nok til å velge en farge? Det eksploderer med farger på interiør og til hjemmet. Vi merker også at farger har begynt å omfavne oss når det kommer til valg av stelleveske.

Sort stelleveske er definitivt et trygt valg, men spør du oss er vi helt forelsket i den marsala Ranselen. Marsala er en nydelig, varm og dus rosa farge som gjør seg fantastisk på en stelleveske. Den kler alle barnevogner, mørk som lys. Akkurat som litt rouge i kinna gir glød til ansiktet gir den marsala sekken en nydelig glød til vogna ;-)

En marsala stelleveske er kul, den gjør deg typete og tøff. Den er like fin til joggesko når du triller rundt med vogn som til høye hæler når du er på farta alene. Her ser du en kombo med kontrastfylte skoletter som smeller litt ekstra, we love!

Vi har fremdeles noen marsala stellevesker på lager, og du finner dem i nettbutikken. Bestiller du før kl 14.00 sender vi den samme dag. Levering med Posten tar 1-3 dager. Gratis frakt og retur har vi alltid, så du skal være sikker på at du blir fornøyd.

Du finner KAOS Ransel stellesekk i fargen marsala her

Ransel fra KAOS. Kjole fra & Other Stories. Sko fra Ganni. Barnevogn fra GreenTom. Solbriller fra BikBok. Jakke fra H&M.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert