Farsdagstilbud: -20% rabatt på KAOS Ransel stelleveske

Farsdagstilbud: -20% rabatt på KAOS Ransel stelleveske

Menn hater å måtte gå med en treig stelleveske som ligner bestemors toalettmappe, si! Vi heier på kule fedre og gir deg 20% rabatt på beige og blå Ransel stelleveske. 

En ting er at vi mammaer vil føle oss bra etter vi har fått baby. Men hva med pappaen? Vi har alle sett fedre som rusler i beskjeden blyghet og delvis skam med en pompøs stelleveske over armen. En fars krav til å føle seg vel var viktig da vi utviklet KAOS Ransel. Vi ville at mennene våre skulle føle seg bra når de bar en KAOS Ransel stelleveske. 

First thing first: alle at menn er nødt til å ha en stelleveske i permisjonstiden, man kan ikke slippe dem løs med en vanlig sekk. Men det er det de vil foretrekke om de kan velge selv (eller Gud-forby en vanlig Rema 1000-pose!) Problemet med vanlig sekk er at de ikke klarer å ha orden i alt rotet med kun ett stort rom i sekken. Jeg hadde en tidligere kollega som brukte gjennomsiktige brødposer (6 liter-posene, for å være helt nøyaktig) til å systematisere sitt og barnets utstyr i sekken da han var i pappapermen. Han brukte en helt vanlig sekk med ett stort rom, for det var det han følte seg vel i. Dette går ikke, tenkte vi da. Derfor har KAOS Ransel stelleveske hele 8 lommer til organisering og oppbevaring.

KAOS Ransel stelleveske er dessuten helt clean i designet, og likner ikke en stelleveske. KAOS Ransel er en kul sekk som kan brukes lenge etter at bleietiden er over, av både mamma og pappa. 

En pappa med en kul stelleveske, er en pappa uten skam. La mannen trille barnevognen rakrygget med en KAOS Ransel. Det beste av alt er at du kan bruke den like mye, ikke dårlig med en farsdagsgave som også gagner hu mor ;-)

Kjøp KAOS Ransel stelleveske til farsdag og spar 20%. Bruk koden "farsdag" i kassen for å løse inn rabatten. 

Tilbudet på KAOS Ransel stelleveske gjelder kun blå og beige, og tom 11. november eller så langt lageret rekker. 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert