Endeløs Ribbevegg - lekker på veggen

Endeløs Ribbevegg - lekker på veggen

KAOS Endeløs er et modulært system, utviklet av norske designere. Hele formålet med KAOS Endeløs var å lage en nett og lekker ribbevegg som passer godt inn i moderne hjem, og som har lang brukstid ved hjelp av diverse tilbehør.

Ribbeveggen KAOS Endeløs har vekket internasjonal oppmerksomhet med den patenterte måte å koble modulene sammen på. Mulighetene er virkelig endeløse. 

1-2-3 Ribbevegg

Ved å montere 3 moduler over hverandre får du en lekker ribbevegg å ha på veggen hjemme. En modul er 60x60 cm, så målene på Endeløs ribbevegg er 180x60 cm. KAOS Endeløs er sertifisert og godkjent som et lekeapparat for barn i hjemmet. Legg en myk matte foran ribbeveggen så er du bedre sikret dersom barnet skulle ramle ned. 

Merk at KAOS Endeløs ribbevegg må hvile mot gulvet og ikke henge fritt på veggen. Det medfølger myke gummiføtter som hindrer at føttene sklir eller lager stygge merker på parketten. 

Du kan montere KAOS Endeløs moduler på alle typer vegger; gips, tre eller mur. Bare sørg for å eventuelt benytte nødvendige plugger. Ettersom en modul er 60 cm bred passer den ypperlig inn i stenderverk om du vil montere direkte i stenderne.

 

KAOS Endeløs ribbevegg moduler kan altså monteres uendelig i det høye og brede. Om du har en loftstue eller hems og trenger en pen stige til ankomst er KAOS Endeløs et godt alternativ, for eksempel. 

Designerne bak Endeløs ribbevegg har tenkt langsiktig og gitt nytt liv til den tradisjonelle ribbeveggen. Ved hjelp av diverse tilbehør kan man bruke ribbeveggen til alt fra bokhyller, skooppbevaring, skrivebord, entre-møbel - mulighetene er endeløse, bruk fantasien!

KAOS Endeløs fåes foreløpig som to ferdige oppsett: vertikalt (aka ribbevegg) og horisontalt (aka hyller). Om man kombinerer de to oppsettene kan disse kobles sammen som man ønsker i høyden og bredden. 

KAOS Endeløs er i produksjon og skal være klar om noen uker. Hundrevis er allerede solgt og vi anbefaler å forhåndsbestille for å sikre deg en fra det første partiet. Levering starter i juni 2018. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert