Inspirasjon

Suveren fødebag til sykehuset

  • Av Gineline Kalleberg

Suveren fødebag til sykehuset

Det er viktig å ha fødebag'en klar i god tid før fødselen. For selv om du har en termindato kan fødebagen bli nødvendig lenge før den tid. Det er et par ting som er verdt å tenke på når du skal velge en fødebag: den må ha plass til alt du trenger, den skal være god å bære når du skal hjem fra sykehuset med en baby på armen og ikke minst: du skal føle deg fresh! Endelig kan du se tilbake på svangerskapet, mye av magen er borte og du lengter etter å føle deg bra. 

KAOS Ransel er en stelleveske som mer enn gjerne kan brukes som fødebag. I det helel tatt kan den brukes som fødebag før fødsel og som stelleveske mens barnet trenger bleie. Og når bleietiden er over er det bare å fjerne stellematten i ytterlommen så har du en helt vanlig sekk å bruke på jobb, på reise og på fritiden din. 

KAOS Ransel fødebag rommer 15 liter og har plass til alt du trenger i fødebagen, til deg og mini. En stor bonus er at også gutta liker KAOS Ransel enten den brukes som fødebag, stelleveske eller vanlig sekk. 

Gratis gave når du kjøper fødebag

Når du kjøper KAOS Ransel som fødebag kan du få med et sett Vimpel-Lommer p kjøpet. Vimpel-Lommer er super pynt på stellebordet til oppbevaring av kremer og liknende, eller på sprinkelsengen til smokker, så vet du hvor de er i nødens time. Legg ønsket Vimpel-Lomme i handlekurven sammen med den Ransel fødebagen du ønsker deg, og løs inn koden for å trekke fra rabatten. Koden er "Fødebag".

Kjøp KAOS Ransel her - og masse lykke til med fødselen!

 

Eldre innlegg Nyere innlegg