Fødebag

Fødebag

Det er viktig å ha fødebag'en klar i god tid før fødselen. For selv om du har en termindato kan fødebagen bli nødvendig lenge før den tid. Det er et par ting som er verdt å tenke på når du skal velge en fødebag: den må ha plass til alt du trenger, den skal være god å bære når du skal hjem fra sykehuset med en baby på armen og ikke minst: du skal føle deg fresh! Endelig kan du se tilbake på svangerskapet, mye av magen er borte og du lengter etter å føle deg bra. 

KAOS Ransel er en stelleveske som mer enn gjerne kan brukes som fødebag. I det hele tatt kan den brukes som fødebag før fødsel og som stelleveske mens barnet trenger bleie. Og når bleietiden er over er det bare å fjerne stellematten i ytterlommen så har du en helt vanlig sekk å bruke på jobb, på reise og på fritiden din. 

KAOS Ransel fødebag rommer 15 liter og har plass til alt du trenger i fødebagen, til deg og mini. En stor bonus er at også gutta liker KAOS Ransel enten den brukes som fødebag, stelleveske eller vanlig sekk. 

Les om hva du bør pakke i fødebagen her!

 

Gratis gave når du kjøper fødebag

Når du kjøper KAOS Ransel som fødebag kan du få med et sett Vimpel-Lommer p kjøpet. Vimpel-Lommer er super pynt på stellebordet til oppbevaring av kremer og liknende, eller på sprinkelsengen til smokker, så vet du hvor de er i nødens time. Legg ønsket Vimpel-Lomme i handlekurven sammen med den Ransel fødebagen du ønsker deg, og løs inn koden for å trekke fra rabatten. Koden er "Fødebag".

Kjøp KAOS Ransel her - og masse lykke til med fødselen!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert