Spillereglene endrer seg. Og du vinner.

Spillereglene endrer seg. Og du vinner.

Folkens, vi har gjort en evaluering av vårt første år. Vi gjør noen endringer. Og så starter moroa! 

I over ett år drev vi KAOS ved siden av andre krevende fulltidsjobber i henholdsvis digital/reklamebyrå og et av Norges største mediehus. Det var tøft. Men KAOS vokste, og det har vi gjort også. Vi har lært vanvittig mye etter lanseringen i 2015 og vi er superklare, stolte og utrolig glad for å kunne ta KAOS et hakk videre. Mette og jeg har forlatt "den trygge hverdagen" og sagt adjø til faste jobber for å dyrke KAOS sin filosofi og ser frem til å sette en rekke nye produkter til verden i tiden fremover. 

Hva nå?

Vi visste fra starten at vi priset varene våre for lavt i forhold til tradisjonell varehandel, men vi har hele veien ment at vår egen nettbutikk er den viktigste kanalen for salg. Vi lar fysiske butikker spise av vår profitt for at du som KAOS kunde skal betale minst mulig.  

Så hva gjør man når man står på kanten av stupet? Velger man å øke utsalgspris betraktelig for å selge til stadig flere fysiske butikker, eller velger man å stå stødig, ta sats og følge hjertet? Vi har satset alt vi har og føler vi står stødigere enn noen gang. Vi åpner opp merkevaren og gir dere fullt innblikk i prismodellen til KAOS og vår filosofi. Nå satser vi for alvor på nett. Og vi lanserer "Johnny-on-the-spot" som vil være tidenes beste deals for deg som støtter oss. For å benytte deg av Johnny-on-the-spot og andre fordeler må du Join the KAOS og bli med i loopen. 

Egen nettbutikk er vår viktigste salgskanal, men KAOS vil distribueres hos et fåtall forhandlere i inn- og utland. Vi vet en del av våre kunder setter pris på fysisk tilgjengelighet. Derfor belager vi oss ikke på profitt fra fysiske forhandlere, vi ser heller på dette som markedsføring av produktene og merkevaren. Med det sagt så er det veldig stas å få stå i hyllene til fysiske butikker som vi ser opp til. Du finner listen over alle forhandlere her

Les alt om vår filosofi og dine fordeler. Vi lanserer 3 nye produkter de neste to månedene. Og da bør Johnny være klar, for å si det sånn!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert