Gave til barn fire år

Gave til barn fire år

Skal du kjøpe gave til barn fire år? Her finner du vårt utvalg av de beste gavene til barn fire år:

Barnehagesekk:

Barn på fire år er ivrige turgåere. Da er det viktig med en god sekk som sitter godt på de små ryggene. KAOS Mini-Ransel har polstrede skulderremmer og brystspenne, noe som gjør at sekken er god å bære for små barn. Når barna blir fire år begynner de å gå på lengre turer i barnehagen og på fritiden. Hva er vel ikke mer passende enn å kjøpe en barnehagesekk som egner seg for tur i gave til barn på fire år?

Kjøp barnehagesekk i gave til barn fire år her!

Samlesak:

KAOS Samlesak er et genialt Legotepp og oppbevaring i ett. Barn på fire år begynner å mestre Lego godt, og de aller fleste hjem har disse Lego hjemme. Hva med å kjøpe en Samlesak i gave til et barn på fire år? Da kan barnet rydde opp selv på en-to-tre. Samlesaken har også en genial skulderrem slik at barnet enkelt kan ta med seg lekene bort.

Skal du skjeie ut, kan du jo fylle litt Lego oppi Samlesaken og gi det som en gave til fireåringen, så blir både barn og foreldre fornøyde

Kjøp Samlesak i gave til barn fire år her!

Sengetøy:

Barn på fire år synes det er spennende å dra på overnatting hos besteforeldre eller andre venner og kjente. Da er KAOS sitt økologiske sengetøy genialt å ha. Dette sengetøyet kan nemlig brettes sammen til en liten overnattingsbag med plass til både puta, pysjen, bamsen og boka.

Kjøp smart sengetøy i gave til barn fire år her!

Paradishopp:

Barn fire år begynner å få god koordinasjon, og hva med å utfordre dem litt? KAOS Paradishopp er et teppe til barnerommet i 100% bomull. Teppet er ikke bare fint å se på, det er også med på å utvikle barns balanse og grovmotorikk. En helt ypperlig gave til barn på fire år.

Kjøp gulvteppe i gave til barn fire år her!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert