Gave til små barn

Gave til små barn

Skal du kjøpe gave til små barn? Her er våre tips til de beste gavene til barn små barn:

Barnehagesekk:

Små barn er høyt og lavt og elsker å utforske verden. Det er mange nye eventyr som venter små barn. Et av dem er å begynne i barnehage! En kjempefin gave til små barn er derfor en barnehagesekk. En gave som små barn virkelig har bruk for er en gave både store og små setter pris på. De små barna kan endelig ha med seg egne ting i en egen barnehagesekk.

Barnehagesekken KAOS Mini-Ransel passer perfekt til små barn. Barnehagesekken har både polstrede skulderremmer og brystspenne, som gjør at barnehagesekken sitter godt på små barnerygger. Dersom de små barna ikke vil bære barnehagesekken selv, kan sekken enkelt henges på vognen.

Kjøp barnehagesekk i gave til små barn her!

Samlesak:

Små barn setter mer og mer pris på leker. Duplo og Lego er noe et hvert hjem med små barn har. Duplo er en helt genial leke for de små barna. KAOS Samlesak er et "musthave" for alle hjem med Duplo og Lego. Samlesak er et Legoteppe som enkelt snurpes sammen til en smart oppbevaringsbag for Duplo og Lego. Rydd opp på en-to-tre.

Kjøp en Samlesak og fyll den med Duplo. En perfekt gave til små barn.

Kjøp en Samlesak i gave til små barn her!

Sengetøy:

Dersom man skal sende små barn bort på overnatting er KAOS sengetøy helt genialt. Dette sengetøyet kan nemlig brettes sammen med pute og bamse og bli til en søt liten overnattingsbag. De små barna kan sendes på overnatting hos besteforeldre, tanter og onkler. En super gave til små barn. 

Kjøp sengetøy i gave til små barn her!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert