Diger barnehage-veske

Diger barnehage-veske

Når man skal til og fra barnehagen, spesielt mandag og fredag, er det tidvis helt ekstreme mengder man må dra med seg. Man trenger en stor barnehage-veske for å på plass til skiftetøy, utetøy, skittentøy, luer, votter, sko, bleier, you name it. Og kanskje har du ikke bare ett, men flere barn som alle har sine ting oppi barnehage-veska. Phu! 

Det er sikkert praktisk med den svære blå IKEA posen når du løper til og fra barnehagen. Men den er ikke spesielt lekker. Vi liker tanken på å ha en stor og kul barnehage-veske som vi kan bruke utenom barnehagen også.

KAOS Giga Tote barnehage-veska er enorm, den rommer 64 liter. Det vil si, som barnehage-veske har du plass til alt du trenger, og når du ikke fyller den opp blir barnehage-veska til en kul, oversized veske som du kan bruke i hverdagen. Og i ferien. Og på reiser. Og på stranda. Når du bare vil raske med deg en masse greier og dra. 

KAOS Giga Tote barnehage-veske er laget av kraftig bommull. Den kan bæres i en lang skulderrem eller i to korte håndtak som er påsydd innvendig. KAOS Gia Tota kommer i to farger og matcher de superkule barnehage-sekkene våre

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert