Grå Ransel giveaway

Grå Ransel giveaway

English version? Read here.

I juli hadde vi en liten giveaway på Instagram der vi ønsket å gi bort en grå Ransel stelleveske. Vi ønsket virkelig å gi bort en Ransel til en som fortjente det. Vi ba deg om å nominere en venn som fortjente litt ekstra oppmerksomhet <3

Vi fikk mer enn 300 nominasjoner, hvor fantastisk er ikke det! Og det var så mange omtenksomme nominasjoner også! Bra jobba, det er godt å se vi tar vare på hverandre :-)

Nå har det seg slik at Mette og jeg er de eneste som driver denne virksomheten, og selv om vi klarer oss bra med kun to hoder, hender det vi må stoppe opp og innse at vi har tatt på oss litt for mange oppgaver innimellom. Og da mener jeg spesielt om sommeren hvor Studio KAOS er stengt og vi i utgangspunktet blir spist levende av barna våre, mens vi fremdeles forsøker å forvalte KAOS til en viss grad :-P

Uansett, tilgi oss for at vi har ikke klart å trekke en vinner til nå. Vi hater at vi ikke har fått det til. Ikke før @lillekarii pisket oss ved å sende en melding på Instagram der hun etterlyste status. Som hun sa: En slik konkurranse skal gjøres riktig og selvfølgelig er det AVGJØRENDE vi kunngjør vinneren.

Faktisk føler vi oss så kjipe av å ha vært så trege på dette at vi ønsker å kompensere ved å trekke to vinnere i stedet for en.

Og for å sikre at du vet vi trekker vinnere helt ut av hatten, som i et Lotteri, har vi laget en liten video der vi plukker de to vinnerne:

Grey giveaway from KAOS ® on Vimeo.

Gratulerer så masse @mikaelespedal og @sarahstrk! Vel fortjent! Gode ​​ting kommer til de som venter, vi håper dere vil ha stor glede av KAOS Ransel fremover :-)

Vi kontakter dere på Instagram der dere vil få ytterligere instrukser for å kunne motta Ranselen deres.

Takk igjen til @lillekarii! Det fortjente vi. 

Hilsen Gineline & Mette :-P