fbpx

KAOS Weekend bag har blitt en store favoritt når vi skal ut å reise, enten alene eller sammen med barna. Det tok ikke lang tid fra barna var født til vi ville ut å reise, og ideen bak KAOS Weekend bag kom allerede da vi var i permisjon med våre første barn.

Å reise med barn er nervepirrende nok i seg selv, så det å ha kontroll på bagasjen var viktig. Det var mye som skulle være med og det var viktig for oss å ha ting lett tilgjengelig. Alle som har reist med barn har erfart hvor viktig det er å ha armene fri så man kan passe på ungene og holde dem i hånden til enhver tid. Derfor var det helt kritisk med en bag som kunne bæres som sekk.

På flyet er det som kjent ganske trangt og med et barn på armen trenger man også hendene fri. Trillekoffert og vanlige bager funker ikke lenger like bra når du er på tur med småbarn som løper overalt. Men KAOS Weekend Bag fungerer optimalt.

En annen ting vi elsker er selvfølgelig inndelingene. Det er lett å variere fra ett stort rom til 3 mindre rom, og de 3 mindre rom-inndelingene er spesielt suverene når du pakker til små barn med små klær. Så slipper de liksom å flyte rundt i hverandre. Personlig bruker jeg inndelingene når jeg reiser alene også, det er så digg å ha litt orden i sakene.

Da vi begynte å tegne KAOS Weekend Bak laget vi en liste over hva den måtte levere på. Listen ble lang:

– Den skulle bæres på ryggen

– Den måtte være god å bære

– Den måtte være unisex

– Den måtte være cabin size (godkjent som håndbagasje)

– Det måtte være lett å finne fram pass/billetter

– Det måtte være mulig å komme til inne i bagen uten å ta den ned fra cabinen

– Det skulle være lett å finne de små klærne til barna i bagen

– Det må være lett å holde orden i den

– Man skal føle seg kul med den

– Det måtte være mulig å fjerne rom-inndelingene

Det var ikke lett å løse alle disse behovene i en og samme bag. Vi lot oss til slutt inspirere av gamle army bager. De var robuste, gjennomtenkte og ikke minst veldig tøffe. Det måtte også vår KAOS weekend bag være.

KAOS Weekend Bag løser alle behovene man har når man skal ut og reise med barna, i tillegg er den både tøff og lekker.

Mange har brukt KAOS Weekend bag som fødebag også, genialt når du skal pakke egne klær sammen med knøttsmå babyklær. Her kan du lese våre tips til hva du må pakke i fødebagen?

KAOS weekend bag er at den passer like fint til mammaer som til pappaer, og den er et utmerket gavetips til både han og henne. Den kommer i 4 lekre farger – hvilken er din favoritt?

KAOS Weekend bag
Topp