Hjelp oss å dele

Hjelp oss å dele

Når vi lanserer Endeløs på Kickstarter, vil det være med høy puls og urolig mage. Det er to grunner til dette:

1. Fordi vi aldri har gjort det før og man føler seg "naken" på et sted som Kickstarter.

2. Fordi vi har jobbet så beinhardt med Endeløs, og prosjektet betyr mye for oss.

Vel, tiden er inne for å be om hjelp og support. Det er flere ting du kan gjøre for å støtte to hardtarbeidende mødre. Det betyr utrolig mye og vi håper du liker Endeløs like godt som oss og har lyst til å hjelpe:

Hjelp oss å dele

Å dele linken til Kickstarter-kampanjen vår kan hjelpe oss å få trafikk. Det er superviktig! Å dele linken koster ingenting. Du taper ingenting på det, det vil være tilbud på Endeløs til alle som ønsker å handle på Kickstarter. Ved å bidra til å skaffe trafikk kan du snarere bidra til å sikre at produksjonen starter så fort som mulig i januar.

For å gjøre det ekstra ryddig har vi rigget oss til på Thunderclap. Ved å støtte oss på Thunderclap gir du helt enkelt en "tommel opp" for KAOS Endeløs og en Facebook post (eller Tweet) vil automatisk postes på veggen din - men ikke før 20. november! Da er det nemlig 14 dager igjen av Kickstarter kampanjen vår, og vi ønsker å nå ut til så mange som mulig.

 Forhåndsbestill KAOS Endeløs på Kickstarter

Om du har lyst til å støtte KAOS Endeløs med en forhåndsbestilling på Kickstarter vil vi være enda lengre på vei. Vi trenger å samle inn 200 000 kroner og man kan velge mellom mange ulike pakker, basert på hva slags oppsett man ønsker seg. 

I tillegg får alle som handler på Kickstarter en hyggeligere pris enn når Endeløs er på lager på nyåret. På Kickstarter kan du spare opptil 30%. 

Tusen takk for hjelpen! Virkelig. Det betyr en hel haug.