Endeløs lanseres på Kickstarter i november

Endeløs lanseres på Kickstarter i november

English version? Read here.

KAOS Endeløs er et samarbeid med Permafrost, som har utviklet en patenterbar løsning når det kommer til å koble modulene sammen og feste de til veggen. Genialt. 

Vi forbereder lansering i disse dager, og KAOS Endeløs vil bli lansert på Kickstarter i november. Kickstarter er en av de største plattformene for folkefinansiering tog vi håper den vil gi oss nok backere til å gjøre de to neste tingene vi hovedsaklig må gjøre før vi kan starte med å sende ut bestillinger.

 

1. Lage støpeformer til endestykkene 

Endeløs er et modulsystem og modulene trenger noen endestykker og koblings-stykker, enten for å koble de sammen, ha en avslutning på enden eller ikke minst: for å kunne skru dem til veggen. Til info: Å støpe slike former koster mye pæng! Men det er altså et must. Design prototypene vi har laget har endestykker og koblingsstykker som er printet i 3D. For å ta neste steg mot produksjon må vi selvfølgelig ha the real deal. 

2. Deretter starter vi produksjonen, amigos!

Og vi trenger hjelp til å kickstarte produksjon av det første partiet. Kickstarter kampanjen vil vare i 30-40 dager og det ultimate målet er å få nok folk til å backe prosjektet så vi sitter igjen med nok midler til å starte produksjonen i januar. Deretter vil forventet levering være i april 2018. 

Hvorfor kickstarter?

3 år etter lansering er KAOS fremdeles en startup. Vi har brukt sparepengene våre på å få KAOS opp og stå, og selv om omsetningen har triplet seg årlig siden lansering går hver eneste krone tilbake i selskapet for å holde tritt med den organiske veksten. Det vil si: vi må stadig investere i et økende varelager av eksisterende produkter, og det spiser omsetningen vår. For å kunne skape et helt nytt produkt som KAOS Endeløs er vi enten avhengig av en investor eller midler fra andre hold. Vi har vært heldige og fått noe fra Innovasjon Norge for å utvikle protoptyper. Men for å starte selve produksjonen trenger vi mer penger. Derfor kommer vi til å lansere Endeløs på Kickstarter. I tillegg vil vi åpne for forhåndsbestillinger på itskaos.no. Alt dette skjer før jul. 

Vi trenger mer enn noen gang at du tror på oss, som Permafrost og Innovasjon Norge. Vi trenger hjelp til å dele, backe og støtte Endeløs så vi får den første bulken i produksjon. Små bedrifter uten investorer som oss er helt avhengig av folkefinansiering og forhåndsbestilling fra deg som privatperson. Om noen kan ta dette til neste steg så er det KAOS x PERMAFROST. Og det er et løfte.

Du kan starte med å legge igjen eposten din på denne siden, så vil vi gi deg beskjed så snart Kickstarter er i gang og forhåndsbestillingen fra nettsiden vår er åpen. Det er alt. Inntil videre. Som takk for hjelpen vil vi selvsagt gi den beste dealen til alle som backer og støtter med forhåndsbestilling. 

G&M :)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert