Hoppende klar for våren

Hoppende klar for våren

Det er vår i luften! Små hestehov kjemper seg fram til en ny sesong gjennom brunt gress og vinterens overflødige grus. Jeg husker så godt følelsen av å komme hjem fra påskeferie. Vi kjørte ned fra fjellet etter den siste smaken av blodslit i skiløypa, og jeg gledet meg til å få den fox'en som lå i lomma til mamma.

Jeg husker følelsen av å komme hjem til tørr asfalt, kaste utejakka og løpe barbeint så alt for tidlig, som mamma sa. Å kunne ta fram hoppetau, hoppestrikk og ikke minst KRITT! Å kunne kritte opp et paradis i gaten, finne en passe flat stein å kaste med, og hoppe, hoppe, hoppe. Våren var kanskje den beste tiden på året da vi var barn. Nå i voksen alder får vi lyst til å hoppe paradis med barna. 

Og så får vi bra lyst på utepils på Løkka, da :D 

Barn i dag har så mange flere alternativer til lek enn det vi hadde da vi var små. Vi synes det er viktig å videreføre noen av de gamle tradisjonene som vi har så mange minner fra. I fjor sommer tegnet vi opp et paradis på gårdsplassen og presenterte barna våre på 2, 3 og 4 år for paradishopp. De elsket det!! Derfor laget vi teppet KAOS Paradishopp. Teppet inviterer ikke bare til lek og aktivitet, det er også med på å utvikle barnas grovmotoriske ferdigheter. Lek og aktivitet er kjempeviktig for de små kroppene i utvikling!

KAOS Paradishopp er laget i 100 % bomull og har et enkelt og stilrent design som gjør at det passer like godt inn i stuen eller kjøkkenet som det gjør på barnerommet.