Hva pakker du i stellevesken?

Hva pakker du i stellevesken?

Til sammen har vi i KAOS 4 barn under 5 år som har vært med oss på alt fra korte trilleturer til lengre reiser. KAOS Ransel stelleveske er et resultat av vår erfaring med å være på farten med barn. Det er ikke rent lite man skal ha med seg, spesielt ikke når man får to barn, så det var helt nødvendig for oss å lage en stelleveske med god plass. KAOS Ransel stelleveske rommer hele 14,5 liter og har 8 praktiske lommer strategisk plassert slik at du lett skal få tak i det du trenger. 

Når man skal ut på tur med små barn er det noen ting som alltid bør være med i stellevesken, uansett om du skal på en kort tur i butikken eller du skal på en lengre tur. Vi har laget en must have liste til deg over det vi mener er helt nødvendig å pakke med i stellevesken.

- Ekstra smokk
Smokken har vært veldig viktig for våre barn, og smokker har lett for å forsvinne. KAOS Ransel har en egen smokkelomme plassert øverst inni sekken som gjør at den er lett å finne når du trenger den)

- Bleier og våtservietter/tørrservietter
Ta alltid med et par ekstra bleier. Du vet aldri om planene endrer seg og du ønsker å være lenger borte enn først planlagt, eller den lille har tenkt til å gjøre fra seg hele dagsdosen på den ene lille turen i butikken.)

- Ekstra skift til babyen
Du vet aldri når uhellet skjer. Men det skjer!

- Antibac
Av og til må bleieskiftet skje et helt annet sted enn på badet og da er det kjekt med litt antibac.

- Stellematte
Det følger med en fin og vaskbar stellematte i KAOS Ransel stelleveske. Et smart tips er å alltid ha et engangs stelleunderlag liggende i stellematten. Da er det klar til bruk, og du trenger ikke å tenke på å vaske stellematten fra gang til gang.

- Krem eller salve til babystumpen
Det er kort vei fra full bleie til sår stump, og da er det alltid godt å ha med en pleiende krem. Det medfølger en lekker clutch i KAOS Ransel Stelleveske som du kan oppbevare kremer og småting i.

- Gulpekluter
Gulpekluter i flertall, hvertfall om du har en gulpeunge.

- Drikkeflaske til mamma
Jeg opplevde å bli ekstremt tørst hver gang jeg ammet, og var helt avhengig av vannflaksen min. Ha den i den ene ytterlommen på siden, så er den lett å få tak i.

- Tåteflaske og morsmelkerstatning hvis du ikke ammer
KAOS Ransel stelleveske har flaskelommer både på utsiden og innsiden av stellevesken.

- Mat, smoothie og "snacks"
En utålmodig baby blir straks mer tålmodig når den får noe å tygge på. En sunn og god snacks kan redde en hver kaotisk situasjon. Lifesaver!

- Lepomade
Bare fordi det er så fordømt plagsomt med tørre lepper.

- Teppe
Hvis du plutselig må amme ute eller legge babyen ned på gulvet er det godt å ha med seg et godt og mykt teppe.

- Leke/bamse/rangle
Anything som kan underholde en baby som for lengst er ferdig med å sove. Lifesaver!

Har du pakket med deg dette er du good to go. Dette er de mest nødvendige tingene vi anbefaler at du pakker med deg i stellevesken når du er ute på tur. Og for å forsikre deg at du får plass til alle disse tingene pluss mye mye mer i KAOS Ransel Stelleveske har vi laget en film som viser lommer og romsligheten i stellevesken vår.

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert