Jenterom

Jenterom

Skal du innrede et jenterom? KAOS utvikler interiør til jenterom i stilrent Skandinavisk design. Jenterom trenger ikke alltid være sukkersøtt og rosa. Vi har designet et kult paradishoppe teppe som vi synes passer perfekt inn på jenterommet. I tillegg til å pynte opp rommet, bidrar det til å utvikler både balanse og grovmotorikk hos barn. Hva er vel ikke bedre enn litt fysisk aktivitet inne på jenterommet?

Vår KAOS Samlesak passer ypperlig inn på jenterommet. KAOS Samlesak er et legoteppe inspirert fra 70-tallets legotepper.

Vår versjon av legoteppet har kobber-eyelets langs hele kanten som gjør at tauet snurpes kjapt sammen og forvandles fra et teppe til en bag. Legoteppet har en bærerem som gjør den enkelt å ta med seg. Legoteppet vårt kan også henges opp i bæreremmen og gjør seg utmerket på veggen på jenterommet!

KAOS Samlesak er et tøft legoteppe som er genialt til oppbevaring av lego og leker generelt. Legoteppet er designet med vårt grafiske mønster for å passe inn i moderne, skandinaviske hjem. KAOS Samlesak legoteppe kommer i ulike farger.

 

KAOS Gjesp er vår sengetøy til barn i 100 % økologisk bomull.

Når du skal kjøpe sengetøy til barn, er det to ting som er viktig å ha i bakhodet: Sengetøy til barn bør være økologisk og det bør være mykt å ha mot kroppen. Derfor har vi valgt den aller mykeste bomullen som var å oppdrive når vi lagde KAOS Gjesp. Vårt sengetøy til barn er 100% økologisk og bærer Oeko Tex merket. 

Vi ønsket oss sengetøy til barn som ikke hadde barnslige motiver men som passet inn i et skandinavisk, mer minimalistisk hjem. I tillegg ønsket vi oss sengetøy til barn som var lett å ta med når de skulle på overnattingsbesøk, til for eksempel mormor. De fleste barn vil nemlig ha med sin egen dyne og pute når de skal sove hjemmefra.

KAOS Sengetøy til barn er ikke barnslig, det er kult og moderne. Sengetøyet er utviklet til barn mens designet er tilpasset et skandinavisk uttrykk. Vi har valgt å beholde friske farger på vårt sengetøy til barn, det gjør sengetøyet mer lekent. 

KAOS sengetøy til barn kan brettes på en spesiell måte og knytes sammen slik at sengetøyet blir til en liten og praktisk bag. Legg puter, bamser, en pysj og en god bok inni dyna før du bretter og knyter den sammen, så er det lett å ta med seg alt på overnatting!

KAOS Gjesp sengetøy til barn kommer i 3 deilige farger, velg mellom mint, fersken og sitron. Eller kjøp en av hver så har du ekstra sett når det ene er i vask ;-)

Du finner alle disse fine produktene til jenterom i vår nettbutikk. Vi har gratis frakt og retur og ikke minst lynrask levering.