Julegave til barn 1 år

Julegave til barn 1 år

Skal du kjøpe julegave til et barn på 1 år? Her er våre tips til de beste julegavene til barn 1 år:

Barnehagesekk:

Barn på 1 år er høyt og lavt og elsker å utforske verden. Den store milepælen for barn på 1 år er kanskje å ta de første skrittene, men det er også mange andre nye eventyr som venter et barn på 1 år. De skal begynne i barnehage! En kjempefin julegave til barn på 1 år er derfor en barnehagesekk. En julegave som barn 1 år virkelig har bruk for er en julegave både store og små setter pris på. Barn på 1 år kan endelig ha med seg egne ting i en egen barnehagesekk.

Barnehagesekken KAOS Mini-Ransel er perfekt til barn på 1 år. Barnehagesekken har både polstrede skulderremmer og brystspenne, som gjør at barnehagesekken sitter god på den lille ryggen. Dersom barnet ikke vil bære barnehagesekken selv, kan sekken enkelt henges på vognen.

Samlesak:

Barn på 1 år har virkelig benygt å sette pris på leker. Duplo og Lego er noe et hvert hjem med barn har. Duplo er en helt genial leke for barn på 1 år. KAOS Samlesak er et must for alle hjem med Duplo og Lego. Samlesak er et Legoteppe som enkelt snurpes sammen til en smart oppbevaringsbag for Duplo og Lego. Rydd opp på en-to-tre.

Kjøp en Samlesak og fyll den med Duplo. En perfekt julegave til barn på 1 år!

Sengetøy:

Barn som er fylt 1 år er blitt store og sover kanskje hele natten (av og til). Da er det lettere for mamma og pappa og få barnevakt slik at 1 åringen kan dra på overnatting hos besteforeldre, tanter og onkler. KAOS Gjesp sengetøy kan enkelt knytes sammen til en overnattignsbag. En super julegave til barn på 1 år.

 

Kjøp de beste julegavene til barn på 1 år i vår nettbutikk. Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering!