Julegaver til barn 4 år

Julegaver til barn 4 år

Skal du kjøpe julegave til barn 4 år? Her finner du vårt utvalg av de beste julegavene til barn 4 år:

Barnehagesekk:

Barn på 4 år er ivrige turgåere. Da er det viktig med en god sekk som sitter godt på de små ryggene. KAOS Mini-Ransel har polstrede skulderremmer og brystspenne, noe som gjør at sekken er god å bære for små barn. Når barna blir 4 år begynner de å gå på lengre turer i barnehagen og på fritiden. Hva er vel ikke mer passende enn å kjøpe en barnehagesekk som egner seg for tur i julegave til barn på 4 år?

Kjøp barnehagesekk i julegave til barn 4 år her!

Samlesak:

KAOS Samlesak er et genialt Legotepp og oppbevaring i ett. Barn på 4 år begynner å mestre Lego godt, og de aller fleste hjem har disse Lego hjemme. Hva med å kjøpe en Samlesak i julegave til et barn på 4 år? Da kan barnet rydde opp selv på en-to-tre. Samlesaken har også en genial skulderrem slik at barnet enkelt kan ta med seg lekene bort.

Skal du skjeie ut, kan du jo fylle litt Lego oppi Samlesaken og gi det som en julegave til 4 åringen, så blir både barn og foreldre fornøyde

Kjøp Samlesak i julegave til barn 4 år her!

Sengetøy:

Barn på 4 år synes det er spennende å dra på overnatting hos besteforeldre eller andre venner og kjente. Da er KAOS sitt økologiske sengetøy genialt å ha. Dette sengetøyet kan nemlig brettes sammen til en liten overnattingsbag med plass til både puta, pysjen, bamsen og boka.

Kjøp smart sengetøy i julegave til barn 4 år her!

Paradishopp:

Barn 4 år begynner å få god koordinasjon, og hva med å utfordre dem litt? KAOS Paradishopp er et teppe til barnerommet i 100% bomull. Teppet er ikke bare fint å se på, det er også med på å utvikle barns balanse og grovmotorikk. En helt ypperlig julegave til barn på 4 år.

Kjøp gulvteppe i julegave til barn 4 år her!