Julegavetips til barn

Julegavetips til barn

Julen kommer jaggu i 2019 og. Hva skal julegavene til barna være? Her er 5 gode julegavetips til barn i alderen 1-6 år. Dette er julegaver som de voksne blir like glade for å få i hus som barna. De er både kule og praktiske på samme tid!

1. Julegave for 1- 2- og 3-åringen

Kanskje verdens beste spisestol for barn! Møt KAOS Klapp. KAOS Klapp barnestol er en helt suveren julegave om du vil gi en julegave i høy kvalitet til noen du står nær. KAOS Klapp spisestol passer fra barnet kan sitte oppreist på egenhånd (ca 6 mnd) og opp til ca. 6 år. Sammenleggbar og en av de absolutt smaleste på markedet. Kommer ferdig montert og er klar til bruk selv på julaften. 

2. Julegave for 2-6 åringen

En julegave med mening er de beste julegavene. Gi en KAOS Samlesak i julegave som hjelper barn og voksne å holde orden på leker, rot og Lego. Denne julegaven gjør ryddingen til en lek, og er samtidig lekker oppbevaring av favorittlekene du lett kan flytte rundt i huset. 

3. Julegave for 1-6 åringen

Alle barn som fyller 1 år må ha en barnehagesekk. En KAOS Mini-Ransel barnehagesekk er en super julegave til alle fra 1-6 år. Barnehagesekken er vanntett og kan vaskes i maskin. Sitteunderlag og snurpepose til skiftetøy følger med. 

barnehagesekk julegavetips

4. Julegaven til alle, uansett alder. Også voksne!

Tenk om det fantes en julegave som aldri mistet relevans, men som er med deg gjennom hele livet og tilpasser seg livets ulike faser og behov? KAOS Endeløs ribbevegg er en slik julegave. Med moduler og tilbehør kan den monteres som en lekker ribbevegg, den kan bli til en bokhylle eller et skrivebord. Den fungerer like godt i gangen, i stuen som på barnerommet. Muligheten er endeløse med denne under treet. 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert