Nytt siden sist

Julekalender luke 14: Lønningsmelk

  • Av Mette Bordal Hansen
  • 0 kommentarer

Julekalender luke 14: Lønningsmelk

Hvor i alle dager kom Lønningsmelk fra? Og hva er det egentlig? Nå skal du høre. Fra vi lanserte KAOS i 2015 og frem til 2016 satt vi ved kjøkkenbordet i hvert vårt hjem og jobbet. Det ble vi mektig lei av, med brødskiveskalker og skittentøysvasking hver dag. Vi trengte et eget kontor.

Men hadde vi råd? Målet var å finne et lite krypinn til 5000 kr per mnd. Det trengte ikke ha vinduer engang, hehe. En dag kjørte Mette forbi gamle "Bjølsen Blomster" i Oslo. "OPPHØRSSALG" stod det med store bokstaver på brunpapir som dekket til vinduene.

Lokalene hadde vært perfekt for KAOS. Men way out of league i forhold til budsjett. Uansett, vi bare måtte på visning. Da vi gikk inn døren fikk vi DEN følelsen, vet du. Her ville vi bygge og her ville vi bo. Husleia var tre ganger over budsjett så vi måtte finne på noe smart for å sikre omsetningen. Da kom vi på Lønningsmelk.

Hvorfor Lønningsmelk?

Vi har selv gått hjemme i permisjon i to runder. Vi visste at det ikke er for mye som skjer på dagtid for trillende mammaer og pappaer. Trillende foreldre er vår hovedmålgruppe og det er selvføglelig viktig at vi kan være aktuelle i deres hverdag. Derfor lagde vi Lønningsmelk, for å gi målgruppen noe hyggelig å gå til, samtidig som vi får tett dialog og tilbakemeldinger på produktene våre. Vinn-vinn synes vi. 

Hva er Lønningsmelk

Lønningsmelk blir arrangert omtrent en gang per måned, og vi har hatt besøk av både andre kjente merkevarer og bruktsalg sammen med Jenny Skavlan og Tise. Det er ofte kø over veien til Nord Bakeri før åpningstid og vi har uten tvil hatt noen av våre morsomste dager i Studio KAOS med alle kundene på besøk. Det har krydd av babyer og vi har servert uendelig mye gratis boller og kaffe.

Lønningsmelk slår ny takt i 2019

Vi skal fortsette med Lønningsmelk også i 2019, uten tvil. Tilbakemeldingene på Lønningsmelker så bra at vi har ikke noe annet valg. Vi får kun en dårlig tilbakemelding fra kunder: De som har vært på besøk hos oss i permisjonstiden og som nå synes det er trist at vi bare har Lønningsmelk i arbeidstiden. 

Det har vi tenkt å gjøre noe med. I 2019 vil vi ha Lønningmelk på fredager som før, etterfulgt av Dagen Derpå på lørdagen. Øvrige lørdager holder Studio KAOS stengt. 

Vi kommer også til å poppe opp med Lønningsmelk andre steder enn i bare Oslo, og har du et ønske om at Lønningsmelk skal komme dit hvor du bor så send oss en melding! Kanskje vi tar turen til din by. Ja, ta med Lønningsmelk til der jeg bor!

Tusen takk til alle som har vært med på Lønningsmelk i 2018, vi skal love dere mye mer moro i året som kommer.

Litt mimrebilder:

KAOS+Tise på Lønningsmelk from KAOS ® on Vimeo.

 

 

Eldre innlegg Nyere innlegg