KAOS <3 Ulla

KAOS <3 Ulla

Read English article.

Vi dro på besøk til Ulla som venter sitt første barn. Ulla er godt ut i uke 38 og hun føler seg generelt veldig klar for å bli ferdig med svangerskapet. Men først må hun pakke fødebag.

Ulla er en kul jente som er opptatt av interiør, trender og ikke minst: å føle seg vel. Derfor gav vi Ulla en Weekend Bag: den passer utmerket til stilen hennes og er ikke minst genial for å systematisere innholdet. Vi hjalp henne å pakke fødebag'en, snurr video for å se hva vi pakket. Pakkelisten finner du i bunn av artikkelen, feel free til å la deg inspirere eller kopiere!

 

Ulla pakket dette i fødebagen:

Behagelige klær til seg selv (joggebukser, singleter og ammevennlige skjorter). Ulla hadde til og med pakket ekstra skift til kjæresten sin - snakk om morsinstinkt <3

 1. Tepper til babyen (Ett i ull og ett i bomull)
 2. Slippers (til dusjen)
 3. Myk toalett-rull (hørt at dopapiret på sykehuset er stivt)
 4. Tørrservietter til baby
 5. Ammeinnlegg
 6. Amme-bh'er
 7. Ammeskjold (hørt at noen trenger det)
 8. Smokk
 9. Drikkeflaske
 10. Kamera
 11. Lader til kamera og mobil
 12. Klær til babyen (tre bodyer og bukser)
 13. Kose-kanin til babyen
 14. Bøker (i tilfelle rottefelle)
 15. Energibar
 16. Toalettsaker
 17. Brystsalve (Purelan, til både ømme brystvorter og tørre lepper) 

 

Ulla er klar! Vi gleder oss til å høre hvordan fødselen gikk og om hun hadde fått med seg alt hun trengte i fødebagen.

KAOS Weekend bag er genial som fødebag. Den har 1-3 inndelinger innvendig slik at du enkelt holder oversikt over innholdet i bagen til en hver tid. Weekend bagen er utviklet som en ryggsekk slik at du skal kunne ha armene fri når du er ute å reiser med små barn. Den er cabin size (håndbagasje) og rommer 40 liter. Den har egen lomme på utsiden av bagen samt et praktisk håndtak som gjør at den kan bæres enten på rygg eller i hånden.

Den nyeste kolleksjonen av Weekend Bag'er, Re-lansert, er utviklet av resirkulerte plastflasker, naturlig skinn og formstøpte metalldetaljer.  

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert