Dette inspirerer oss: Ribbevegg

Dette inspirerer oss: Ribbevegg

Om det er noe som inspirerer oss, så er det ribbeveggen. Den vi hadde på veggen i kjellerstua da vi var små. 

For det er ikke bare Ball-genser'n, volumøs pannelugg, steinvasket jeans bar mage og bole-bukser som var kult på 80-tallet. Det var også ribbeveggen. Jeg husker vi hadde 2 høyder med ribbevegg i kjellerstua, sammen med en romaskin og noen rockeringer. I tillegg hadde mamma en såkalt "rumperister-maskin". Den skulle liksom massere vekk cellulitter på hofter og lår. Jaja, den om det!

Men ribbeveggen derimot, den var kul. Ungene har det i barnehagen også og elsker å leke i dem.

Og akkurat nå klarer vi ikke å slutte å tenke på ribbevegger. Vi vil ha. Vi MÅ ha en ribbevegg i hus som ungene kan klatre og leke i. Visste du forresten at Helsedirektoratet anbefaler barn å ha minimum 60 minutter med fysisk aktivitet hver dag? Klart dem får rørt seg i barnehagen, men hva med hjemme? En ribbevegg er genialt. 

Vi skulle bare ønske det fantes en tøff ribbevegg en som ikke var så klumpete og svær, en som ikke så ut som et gym apparat. Hm... ;-) Legger ved litt inspirasjon som vi har lagt merke til i vår søken etter en tøff ribbevegg. HVOR kult er det ikke med ribbevegg, dere! Flashback love! Om du vet om noen andre kule ribbevegger, mottas tips her, takk!

Foto: Sjoerd Eickmans

Foto: ukjent/Pinterest

Foto: Ukjent/Pinterest

 

Foto: Ukjent/Pinterest