fbpx

KAOS Endeløs er en ribbevegg – som kan bli til så mye mer! Den er et bærekraftig valg enten du vil innrede barnerommet eller stuen med et funksjonelt og lekkert møbel.

Endeløs består av moduler med ribber som man kan kombinere og montere på utrolig mange måter. Modulene er enkle å montere både horisontalt og vertikalt, og vi selger dem i ulike oppsett for å gjøre det enkelt. Her ser du hvordan det ble da Marie hos oss kombinerte to vertikale oppsett (ett vertikalt oppsett består av 3 moduler man monterer over hverandre, aka som ribbevegg) men koblet de horisontalt i hverandre.

På den ene siden har Marie koblet på diverse Endeløs tilbehør: tekstilhylle, organiser og oppbevaringspose, samt skrivebord. Skrivebordet står på en høyde som passer til KAOS Klapp barnestol. Skrivebordet kan enkelt hektes på hvilken som helst høyde med enkle grep. Det samme gjelder tekstiltilbehøret.

For å lage dette oppsettet trenger du følgende:

2 stk vertikal oppsett
1 stk skrivebord
1 stk organiser
1 stk hylle
1 stk oppbevaringspose
Skruer og umbraco-nøkkel følger med i esken. Du kan montere Endeløs rett i stenderverk, i trevegg, gips eller mur. Passende plugg må du sørge for selv.

For mer inspirasjon til hvordan du kan bruke KAOS Endeløs, sjekk #kaosendeløs på Instagram. Her finner du over 300 innlegg fra folk som har montert KAOS Endeløs hjemme. Utrolig mye kult!

Bli med i Club KAOS og få tilgang til limited editions, eksklusivt innhold og unike tilbud.


Topp