KAOS jakter på studio/showroom

KAOS jakter på studio/showroom

For kort tid siden begynte vi aktivt letingen etter et studio/showroom i Oslo. Vi trenger å komme oss bort fra kjøkkenbordet og inn i et verksted/studio/showroom der vi kan jobbe effektivt og konsentrert. "Nesting" i gang for alvor.

Men det er søren ikke lett å finne et passende lokale for små, nyoppstartete bedrifter. Vi har teamet opp med Jubel og My Sisters Agency for å finne et større lokale alle kan dele og sitte på sammen. Kravene er uansett mange mens lommeboka er heller tynn. Samtidig er lommene dype og viljen er enorm så vi fortsetter å lete til vi finner noe som passer oss på Sagene, Torshov, Løkka, Rodeløkka, Kjelsås, Grefsen, Ullevål - vi vil sitte en plass som har en åre inn fra Ring 3 og som er lett å trille til for kunder i permisjon som har anledning til den slags :-)

Når vi finner et studio/showroom betyr det at vi kan ha åpen butikk på utvalgte dager. Yes! Det tror vi er bra. Vi har utrolig lyst til å komme i mer kontakt med kundene våre og vi liker å tro at dere vil like det samme. 

Uansett, slik som verden funker i dag lønner det seg å spørre! Så om du kjenner noen som kjenner noen, som kan vite om noen lokaler i området vi snuser - send oss en mail. Kanskje du sitter på lokaler som det finnes noe ledig plass på selv? Vi ønsker oss et sjarmerende hi som vi kan gjøre til vårt eget, det kan godt være litt skjevt og rart, men det må ligge sentralt. KAOS trenger fra 20-40 m2 og ønsker oss lokaler der man kan "Trill in, trill out" med barnevogn, og vi ønsker å være på plass fra januar 2017. #ønskeliste :-D

Bill. mrk "Ryddig KAOS". Takk for tips <3 

hello@itskaos.com