Sammenleggbar barnestol for hele oppveksten

Sammenleggbar barnestol for hele oppveksten

Vi ønsker KAOS Klapp varmt velkommen rundt spisebordet vårt. Etter å ha jobbet med denne stolen i 4 år var den svært etterlengtet. Designer Ole Petter Wullum har gjort en fremragende jobb med å klare å kombinere funksjonalitet med lekkert og stilrent design.

Hjemme hos oss har vi to KAOS Klapp barenstoler, en til storesøster på 6 år og en til lillebror på 3 år. Stolen passer like godt til begge to uten at vi trenger å justere på noe som helst. 

De faste stigetrinnene gjør det enkelt for barna å klatre opp og ned på egenhånd. Som barn flest sitter de aldri stille, og derfor er det fint at stigetrinnene på KAOS Klapp gir barna forskjellige alternativer for hvordan de ønsker å hvile føttene. Barn i alle aldre (6 mnd til 8 år) finner en ergonomisk god sittestilling i denne barnestolen. 

KAOS Klapp barnestol er også veldig godt egnet som en liten stige når man trenger å komme opp i høyden. Mikkel på 3 år bruker den når han skal vaske hendene sine før middag. Stolen veier ikke mer enn 5 kg, noe som gjør at han klarer å flytte på den selv.

Det geniale er at KAOS Klapp tåler en belastning på 120 kg, noe som gjør at vi voksne også kan bruke den som en gardin trapp. (Stolen besto faktisk en belastningstest på 230 kg).

Hjemme hos oss har vi et spisebord som er 2 m langt, og når vi voksne har middagsgjester trenger vi å sette bort barnestolene for å få plass til flere voksenstoler. Da er det helt genialt at KAOS Klapp er sammenleggbar og enkelt kan settes bort. De bygger faktisk bare 13 cm ut fra veggen når de er klappet sammen. Snart kommer det et eget veggoppheng til stolen, så vi kan henge den opp. Praktisk når man skal få feiet opp under bordet (noe som må gjøres daglig her i huset).

Hos oss har KAOS Klapp barnestol erstattet både TrippTrapp og Ikea sin plaststol. KAOS Klapp kan både brukes hjemme som barnas faste spisestol, og enkelt taes med på hytta, i bursdager og på ferie. Den tar veldig liten plass når den er klappet sammen og veier kun 5 kg. Vi synes den rett og slett er genial og vel verdt 4 år med hardt arbeid.

KAOS Klapp er sertifisert som en fullverdig barnestol og kommer i tre farger: eik, petrol og vinrød. Tilbehør som pute, seler og babydel er under utvikling, med mål om lansering før sommeren.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert