KAOS Klapp sammenleggbar matstol til barn

KAOS Klapp sammenleggbar matstol til barn

KAOS Klapp er en lekker og sammeleggbar matstol til barn som passer fra barnet kan sitte oppreist selv. Man trenger ikke justere setehøyden eller trinnene, denne matstol tåler at barna vokser samtidig som de vil fortsette å ha en ergonomisk og behagelig sittestilling.

De faste stigetrinnene på KAOS Klapp matstol gjør at barna kommer veldig lett opp og ned selv. KAOS Klapp matstol for barn er den eneste stolen med faste stigetrinn, og det er helt enkelt genialt. 

Når barnet er ferdig med å spise og matstol ikke er i bruk er den enkel å klappe sammen. Den bygger ikke mer enn 13 cm når den er sammenslått. Den veier kun 5 kg og kan lett flyttes bort. Du kan til og med henge den opp på veggen så den kommer helt ut av veien for små krabater som klatrer på alt de kommer over. 

KAOS Klapp matstol til barn er utviklet for barn fra 6-8 mnd og opp til ca 7 år. Etter at barna begynner på skolen ser vi at de stort sett ønsker å sitte på "voksenstol", men det er ingenting i veien for å bruke den også etter 7 års alder. KAOS Klapp matstol til barn tåler 110 kg, så den er helt trygg å bruke for voksne som trenger en liten stige på kjøkkenet, for eksempel. 

KAOS Klapp matstol til barn er herdet med PU-lakk som betyr at den aldri vil flasse, som vannbasert lakk gjør. Dette er en matstol du har i alle år og som lett kan selges videre eller arves nedover i familiære rekker. Det syns vi er kult. En stol for livet! 

KAOS Klapp matstol til barn kommer i eik, petrolblå og vinrød. Bøyle med skrittstropp må kjøpes separat. Man kan også kjøpe tilbehør som pute og sele, samt knagg for å henge den opp. Alt tilbehør kommer våren 2019. 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar
Gineline

Gineline

Hei Ole!

Pute til Klapp er i produksjon og lanseres etter sommerferien. Både seteputen og ryggputen vil fungere både med og uten bøyle :-)

Vi jobber også med å utvikle et babysete, dette er på tegnebrettet og skal forhåpentligvis i prototyping etter sommerferien. Det tar dessverre litt tid å utvikle nye deler fordi det er kostbart, men babysetet er altså neste punkt på agendaen vår!

Hilsen Gineline

Ole Borge

Ole Borge

Hva med pute og babysete? Finnes verken på nettet eller hos Sprell. Leverer dere det?

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert