KAOS + My Sister's Agency

KAOS + My Sister's Agency

Da vi lanserte KAOS i 2015 var det med en soleklar ambisjon om å bli en ledende merkevare som leverer norsk, funksjonell design til småbarnslivet. KAOS ble godt mottatt av målgruppen og det som startet som en hobby har nå blitt vårt levebrød. Vi føler oss priviligerte og elsker jobben vår. Tusen takk til samarbeidspartnere, kunder og forhandlere som har vært med på å gjøre KAOS mulig. 

Helt siden før lansering har listen over produkter vi ønsker å utvikle og ting vi ønsker å utrette vært lang. Fundamentet er lagt, drivkraften er stor og det er nå det starter! Vi har store planer for de neste årene. Vi gleder oss til å dele nye, spennende produkt- og møbel-lanseringer i 2018 og vi vet du vil glede deg like mye som forhandler av KAOS.

En naturlig del av KAOS vekst er at vi ikke strekker til på alle plan lenger. Det holder ikke å være to, vi må outsource oppgaver der vi kan og skjerpe vårt eget fokus. For å sørge for at våre forhandlere i Norge får den oppmerksomheten de fortjener ekspanderer vi med en ny samarbeidspartner: fra og med januar 2018 vil My Sister's Agency håndtere all dialog mot forhandlere i Norge. De to driftige søstrene bak agenturet, Margaret og Synnøve, kjenner KAOS i sømmene og vi vet de vil ta godt vare på eksisterende og nye forhandlere fremover, på en seriøs og profesjonell måte. 

Kjære KAOS-forhandlere, vi takker for et godt samarbeid så langt og gleder oss til fortsettelsen! Selv om all dialog og bestillinger fra nå vil gå via My Sisters's Agency er du alltid velkommen til å sende oss en mail eller slå på tråden om du har spørsmål eller innspill. 

Enn så lenge: Riktig godt nyttår.

Hilsen Mette og Gineline :-)